Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarci se najčešće žale na ovih 5 ženskih grešaka u seksu

Seks treba biti aktivnost u kojoj su svi sudionici ravnopravni i jednako aktivni, a studije pokazuju da je upravo pasivnost ocijenjena najgorom karakteristikom u seksu

1. Gluma

Većina žena je barem par puta u životu odglumila orgazam, najčešće kako ne bi povrijedile partnera. No ako to netko čini redovito, sam sebi uskraćuje užitak.

Među partnerima koji su dovoljno intimni za seks treba postojati i bliskost za razgovor, što je preduvjet da se stvari poboljšaju i jednom i drugom.

ISPOVIJEST MLADE ŽENE Intimna je s čak 6 muškaraca i žena, u isto vrijeme - i uživa

2. Kompleksi

Briga oko izgleda česta je među ženama svih dobi, a osobito je izražena kod seksa s novim partnerom ili nakon što se žena malo udebljala. Izbjegavanje određenih poza koje će istaknuti celulit, trbuh ili podbradak ne samo da nema smisla, već ubija spontanost u seksu.

Muškarcima je, kao i ženama, u seksu najprivlačnije samopouzdanje partnera, a u seksi scenarijima uopće ne bi trebalo biti mjesta za bilo kakve ozbiljne misli.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

3. Strah

Žena svjesna svoje seksualnosti, okidača želje i naravno svoga tijela te načina na koji može postići užitak partnerica je koja to isto može prenijeti svom partneru.

Zbog društveno nametnutog stava da žene nisu toliko seksualne kao muškarci, one se same boje eksperimentirati i mogu osjećati grižnju savjesti zbog prirodne stvari poput masturbacije.

KNJIGA DANA Ne uživate u seksu? Pokažite svom partneru što da vam radi

4. Jednoličnost

Inzistiranje na jednoj seks-pozi, očekivanje da on bude taj koji je u pokretu dok žena ne treba puno toga 'raditi' kao i očekivanje od njega da uvijek dominira stvorit će dojam nezainteresirane ljubavnice koja u seksu zapravo ne uživa.

Seks treba biti aktivnost u kojoj su svi sudionici ravnopravni i jednako aktivni, a studije pokazuju da je upravo pasivnost ocijenjena najgorom karakteristikom u seksu.

Dreamstime | Autor: Dreamstime Foto: Dreamstime

5. Pasivnost

Očekivanje da, kao u srednjem vijeku, muškarac bude uvijek taj koji inicira seks je loše i često deprimirajuće za muškarce. Oni se, baš poput žena, vole i žele osjećati poželjno, a ne postoji ništa više seksi od ideje i dokaza da ih žena želi.

Stres, nemir i neočekivane promjene: Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri horoskopska znaka

Komentari (123)
  • Moj šuti ko zaliven🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

    25. 11. 2018,   22:11
  • a još se ni jedan nije žalio hihihhiiiiii

    25. 11. 2018,   20:49
  • Ljudi moji samo opušteno i oboje će te bit zadovoljni sexom. Kud sreće pa da se još i volite 😉, u tom slučaju su sex i vođenje ljubavi u istom kalapu. Uh

    25. 11. 2018,   22:56