Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Najveći kompliment bio mi je da nalikujem seljanki sa slike'

Ova izuzetna žena je otkrila da voli jesti pržene krumpiriće, u teretanu ne ode po dva mjeseca, ne pije vitamine redovito te da Coca-Colu nikada u životu nije probala

Britanska glumica i oskarovka Helen Mirren (72), iako ima novca, sama boja kosu, kupuje jeftiniju šminku i ne vjeruje u 'čudotvorne' kreme za lice. Kaže da nije sigurna čine li te kreme išta korisno, osim što se od njih osjećate bolje. Voli se sunčati i pijuckati vino, čak ponekad i pretjerati u tome. Priznaje da nema neke posebne režime ljepote kao mnoge njezine kolegice.

NEPRAVILNE, NESIMETRIČNE I PREDIVNE 11 netipičnih svjetskih modela čija nas posebnost oduševljava

Otkrila je i da voli jesti pržene krumpiriće, u teretanu ne ode po dva mjeseca, ne pije vitamine redovito te da Coca Colu nikada u životu nije probala. Kada odsjeda u hotelima, losion za tijelo koji tamo dobije zna koristiti kao balzam za kosu. Ne voli komplicirati stvari jer smatra da je život previše dragocjen i previše kratak za to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a visit to the wine makers Apollonia who make some of the best wines in Italy. Negromaro!

A post shared by @ helenmirren on

Sa 70 godina postala je L’Oréalova ikona, no zahtijevala je da ne retuširaju njezine fotografije - želi na njima izgledati tako kako zaista izgleda.

Kaže da joj ljepota nikada nije bila važna, a najveći kompliment koji je dobila bio je da nalikuje jednoj od seljanki na Van Goghovoj slici. Rekao joj je to bivši dečko 'nekada davno'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenmirren on

- Mi žene smo same sebi najveći neprijatelji. Znamo biti jako grube prema sebi - rekla je i dodala da se ne boji starenja, i nikada nije, jer je to normalan proces života.

- Starenjem učite, postajete sposobni nositi se sa raznim stvarima. Sve to je dio prelijepog procesa ljudskog postojanja. Voljela sam svoju mladost, ali to ne znači da nisam uživala u ostalim fazama života. Sretna sam sad u 70-im godinama, a sa 80 ću biti druga osoba. Zahvalna sam na dobrom zdravlju, a sve što radim, radim više zbog zdravlja nego zbog ljepote - smatra ova izuzetna žena.

Reuters | Autor: Reuters Foto: Reuters

Kaže da joj 'fenomen Kardashian' nije impresivan, ali misli da je 'to donijelo nešto dobro - ženama je dozvoljeno imati guzu i butine'.

Kaže da rijetko odlazi u frizerski salon, a pramenove radi četkicom za zube u kućnoj radinosti. Dođe joj sestra pa jedna drugoj farbaju kosu. Grozi se nametnutih, nerealnih standarda ljepote koji se plasiraju kroz reklame i druge medije. Smatra da bi svaka žena trebala biti ponosna na to kako izgleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenmirren on

 

Spomenula je i to što nema djece i priznala da ih zapravo nikada nije ni željela. Kaže da to nije bila njezina sudbina pa se nije ni dogodilo. 

- Volim djecu, slatka su i smiješna, ali nikada nisam poželjela imati svoju vlastitu. Laž bi bila reći da nisam nikada požalila zbog toga. Plakala sam 20 minuta kada sam pogledala film 'Roditelji' jer sam shvatila da to nikada neću iskusiti. Preboljela sam to i ponovno bila sretna - ispričala je, a prenosi Atma

Koliko je jednostavna pokazuje fotografija na kojoj je lani na premijeru filma  'Winchester' u Rimu išla - autobusom. Prijatelji su je nazvali 'kraljicom'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenmirren on

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Komentari (7)
  • predivna žena

    28. 3. 2019,   13:44
  • iznimna glumica

    28. 3. 2019,   12:14
  • Super žena, bolja od 99% onih koje su dvaput mlađe!

    28. 3. 2019,   12:14