Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nosi broj 34: Ne žele me jer nisam premršava ili XXL model

Britanska manekenka već se osam godina pokušava ozbiljnije baviti modelingom ali ne uspijeva jer je, kako kaže, proporcijama 'između' vrlo mršavih i oblih. Gornji dio tijela joj je broj 34, donji 36

U zadnjih osam godina i nakon stotina kastinga, dobila sam samo jedan posao, kaže Ebony Maude (20) iz Wakefielda u Velikoj Britaniji koja se, kaže, manekenstvom bavi od svoje 12. godine.

Ona smatra da se zagovara raznolikost u modnom svijetu, no zapravo se djevojke srednje veličine, poput nje, potiskuju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚡️ EBONY MAY ⚡️ (@ebymaude)

POGLEDAJTE VIDEO o predivnoj manekenki bez noge:

- Naravno, direktor kastinga vam nikada ne kažu: 'Previše si debela', već to upakiraju: 'Trebaš se tonirati' ili 'Morala bi izgubiti nekoliko centimetara u bokovima, jer veličina 8 (kod nas 34) nije imati 94 centimetara u bokovima, već 86. Ja imam struk od 68 centimetara i jednostavno nisam savršeno proporcionalna - ispričala je.

NEOBIČNA LJEPOTICA Zovu je 'crnom Barbie': Znali su mi se rugati zbog izgleda

- Jedini posao koji sam dobila na kastingu bio je zaista dobar posao, s Adidasom, a radila sam i s Hailey Baldwin, ali to je bilo za modnu pistu. Odgovara mi odjeća veličine 8, ali moja donja polovica tijela je 10 (kod nas 36). Oduvijek sam bila djevojka s više oblina od onih koje gledate na web stranicama - dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️ EBONY MAY ⚡️ (@ebymaude) on

Kaže kako joj je teško dobivati poslove jer joj se čini da agencije traže ili vrlo oble modele ili vrlo mršave, a ne one koje su nešto između kao ona. Prisjetila se i najneugodnijeg iskustva.

-  Agent me poslao na nekoliko kastinga, a kada su dobili fotografije rekli su da izgledam prljavo i zapušteno. To je bio jedan od najgorih komentara koje sam čula - ispričala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️ EBONY MAY ⚡️ (@ebymaude) on

Kaže kako nikada nije bolovala od poremećaja u prehrani, ali zna prolaziti kroz faze nižeg samopouzdanja kada misli da jednostavno nije dovoljno dobra za posao kojim se pokušava baviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️ EBONY MAY ⚡️ (@ebymaude) on

Bile je i u fazi 'teretane' kada je opsjednuto vježbala šest dana tjedno, ujutro i navečer, a vježbala je i kod kuće. Izgubila je nekoliko kilograma no osjećala se nekako nezdravo, a bokovi su i dalje bili obli pa je prestala s time nakon šest mjeseci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️ EBONY MAY ⚡️ (@ebymaude) on

- Mislim da situacija u svijetu modelinga neće postati bolja dok ljudi ne shvate da na ovom svijetu ne postoje samo plus size modeli i oni vrlo mršavi, već i oni koji su nešto između - zaključila je i dodala da je, unatoč tih problema u modnoj industriji, odlučna uspjeti u manekenstvu, prenosi The Sun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⚡️ EBONY MAY ⚡️ (@ebymaude) on

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Tema: 100% prirodno

Komentari (60)
  • Meni si taman

    14. 11. 2019,   22:07
  • E to je zensko

    14. 11. 2019,   22:13
  • Lijepo lice i skladno tijelo 👍

    14. 11. 2019,   22:25