Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ubojstvo kod Omiša: Vlasnik motora dobro je poznat policiji

None Foto: Dalmacija Danas 2

Policija intenzivira potragu za počiniteljem brutalne likvidacije kod Omiša. Pronašli su dva motora, jedan kod Šestanovca, čiji vlasnik je otprije poznat policiji, i drugi u centru Omiša...

Splitska policija na području Šestanovca pronašla je sinoć odbačeni motocikl kojeg povezuju sa ubojstvom koje se rano popodne u subotu dogodilo u Omišu kod skretanja za Brzet, neslužbeno se doznaje iz izvora bliskih policiji. Vlasnik je otprije poznat policiji po kaznenim djelima oružane pljačke i dilanja droge, a navodno je imao dva motocikla od kojih je jedan prodao prijatelju.

Pronađen je potom još jedan motocikl u Omišu. Vlasnik tog motocikla još uvijek nije poznat, a policija velikom brzinom pokušava doći do takvih podataka.

Policija u kriminalističkom istraživanju tog smaknuća provjerava svo današnje kretanje ubijenog K. F., koje bi moglo pomoći u rješavanju najbrutalnijeg ovogodišnjeg ubojstva na širem splitskom području.

Podsjetimo, K. F. (38) sjedio je u autu s djevojkom i jeo. Ona je u fast foodu na Jadranskoj magistrali kod Omiša upravo bila kupila hranu. Potom su produžili dalje. Kad su došli do skretanja za Brzet, zastali su pored ceste.

DVA METKA U GLAVU I VRAT Likvidacija kod Omiša: Policija pronašla odbačeni motocikl?!

Odjednom, odnekud je dojurio motociklist. Ispalio je nesretnome muškarcu hitac u glavi i vrat te pobjegao. Djevojka je vrištala, kažu očevici, jedan mladić je dotrčao i pokušao pomoći, zaustaviti krvarenje, ali uzalud - 38-godišnjak je ubrzo preminuo. 

Nedugo nakon zločina, kod Šestanovca je pronađen motor za kojeg se pretpostavlja da je vozio ubojica te je munjevito na obavijesni razgovor priveden N. P., vlasnik motocikla. Prema pisanju Slobodne Dalmacije on je policiji poznat od ranije po oružanoj pljački i dilanju, a ne zna se da li je on vozio motocikl ili prijatelj kojem ga je prodao. 

 

Komentari (108)
  • čisto sumnjam da je ubojica sa svojim motorom išao obaviti ubojstvo, a zatim još i lijepo ostavio motor da ga murija bez problema nađe.

    10. 11. 2019,   08:59
  • Ovi od prije poznati policiji sluze policiji uglavnom kao drukeri no svako malo idu na nova upoznavanja jer eto i u policiji se cesto mjenjaju na duznosti !

    10. 11. 2019,   09:10
  • Fast food- fast death

    10. 11. 2019,   09:30