Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Hrvatska je u dubokoj recesiji, no ulazak u EU će joj pomoći'

None Foto: Goran Jakuš/Pixsell

Ulazak u EU Hrvatskoj će znatno povećati mogućnosti za primanje financijske potpore i privlačenje investicija. smatra direktor Svjetske banke za središnju Europu

Hrvatska je trenutno u vrlo dubokoj recesiji, no ulazak u EU znatno će joj povećati mogućnosti za primanje financijske potpore i privlačenje investicija, rekao je u srijedu direktor Svjetske banke za središnju Europu i baltičke zemlje Peter Harrold, piše HRT.

Rekao je i kako je Svjetska banka malo iznenađena dubinom pada hrvatske industrijske proizvodnje, u prvom kvartalu za 9,4 posto, no kaže kako samim padom nisu iznenađeni.

>>> Više pročitajte OVDJE


Komentari (61)
  • Prokleti bankari. To ste vi namjerno napravili ovakvu krizu. Gamad masonska.

    30. 5. 2012,   22:46
  • U dubokoj smo recesiji i to je to pa ce doci koza nostra iz europe pljunuti ce par milijardi eura zaduziti nas na jedno 70 godina i onda cemo mi njima vracati kamate a dok ne vratimo dug odu nam vec unaprijed pripremljena poduzeca brodogradilista turizam itd. za glavnicu.Istina je da cemo imati porast zaposljavanja ali to ne znaci da cemo i dobro zaradjivati jer investitor zna dobro koliko prosjecni radnik ima u novcaniku i time ga drzi za jaja.

    30. 5. 2012,   20:01
  • Samo da nas ta potpora ne dodje skuplje nego sto vrijedi. Sve bankar do bankara, vidi im se bankara.

    30. 5. 2012,   21:27