Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dječak priznao: 'Stavljao sam igle u jagode, ali to je bila šala'

None Foto: abc.net.au

Svaki idiot sad može ići po dućanima i zabijati igle u voće i praviti se da je to nekakva šala... Takvo ponašanje je bezobzirno i kažnjavat ćemo ga do 10 godina zatvora, istaknuo je premijer Morrison

Dječak je priznao da je stavljao igle u jagode i to zbog 'šale'. Uhićen je u srijedu popodne. 

U Australiji je buknula masovna panika nakon što su jagodama otkrivene igle. Opasno voće pojavilo se u svih šest većih gradova, a jedan je muškarac zbog neslane šale završio u bolnici. 

Iako su vlasti za ovakav zločin propisale kaznu zatvora do 10 godina, obzirom da je dječak maloljetan, suočit će se s mnogo blažom kaznom. 

SABOTAŽA U AUSTRALIJI Igle u jagodama: 'To je strašan čin, rekao bih čak i terorizam'

Istraga je pokazala i da su u cijeloj krizi sudjelovali i drugi pojedinci koji su počeli kopirati dječakove poteze. Oni će biti strože kažnjeni. 

- Svaki idiot sad može ići po dućanima i zabijati igle u voće i praviti se da je to nekakva šala... Takvo ponašanje je bezobzirno i kažnjavat ćemo ga do 10 godina zatvora - rekao je premijer Scott Morrison za Daily Mail. 

MUŠKARAC ZAVRŠIO U BOLNICI U jagode stavljaju igle: 'Kako je ovo nekome palo na pamet...?'

Osim u jagode, neki su igle stavljali i u banane te jabuke. 

Komentari (36)
  • Prije nekoliko dana moj djecak mi pokazivao na internetu kako idiot baca farbu na auto nekog vozaca i odmah utekne..odmah sam izvadio glavni osigurac, iscupao mu kablove iz zida o Internet zabranio do daljnjeg da se nebi uzivio u uloge raznih danasnjih idiota sa Internet stanica

    19. 9. 2018,   09:52
  • ovakvim izrodima makar bili maloljetni kod mene nebi bilo popuštanja,10g u kavez pa se tamo šali do mile volje

    19. 9. 2018,   09:30
  • Eto ideje za domaće idiote...

    19. 9. 2018,   09:16