Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojčica Dea (9) s Brača u Pevecu izabrala novi bicikl

None Foto: Pevec 2

Dea Urlić iz Postira na Braču oduševila je mnoge u potrazi za svojim biciklom koji je nestao iz dvorišta. Kako biciklu nije bilo ni traga, djevojčica je odlučila uzeti stvar u svoje ruke te osmislila vlastiti plakat

Dea Urlić iz Postira na Braču oduševila je mnoge u potrazi za svojim biciklom koji je nestao iz dvorišta.
Kako biciklu nije bilo ni traga, djevojčica je odlučila uzetistvar u svoje ruke te osmislila vlastiti plakat i polijepila ga po mjestu s namjerom da joj se vrati omiljeni crveni bicikl s Pevec znakom.

Domišljati plakat devetogodišnjakinje proširio se društvenim mrežama jer su mnogi prepoznali iskrenu dječju emociju i kreativnost zbog gubitka omiljene stvari.

Na poziv tvrtke Pevec djevojčica je u pratnji roditelja došla danas u prodajni centar Pevec Split gdje ju je uz bicik dočekao Bobi paket i kaciga, a Predsjednik Uprave Jurica Lovrinčević je poručio:

„Kada je vijest došla do nas, niti trenutka nismo dvojili što treba učiniti. Kontaktirali smo obitelj Urlić i pozvali ih da zajedno s Deom dođu u prodajni centar Pevec Split kako bi Dea izabrala novi bicikl po svojoj želji!
Dei želimo puno sigurne vožnje i uživanja u novom biciklu tejoš više kreativnosti koju je pokazala na svoj originalan način!“

Tema: Promo sadržaj