Obavijesti

Promo sadržaj

Dotrči na preostala dva treninga i osvoji tenisice

Dotrči na preostala dva treninga i osvoji tenisice
6

Pod ovogodišnjim sloganom #PratiRitamUlice, Cener nije samo gradska utrka od deset kilometara, nego je pravi sportski doživljaj

Noću, ulicama Zagreba, i ove će godine tisuće trkača otrčati utrku uz glasno navijanje prijatelja, obitelji i slučajnih prolaznika.

Reebokova 4 do Cenera, grupna su zagrijavanja i treninzi za Zagrebački noćni cener kojima je osnovni cilj poboljšati osobne rezultate i doći u zavidnu trkaču formu. Kako iskusni trkači znaju da mjesec dana prije utrke nije dostatno za postizanje dobrih rezultata, ovi treninzi uz stručno vodstvo Reebokovih trenera, a koji su započeli početkom listopada, službeno su zagrijavanje za sve koji se spremaju pohoditi ovogodišnji Zagrebački noćni cener. Posebnost ovih treninga je zajamčena dobra zabava kroz drugačije i unaprijeđeno iskustvo priprema, kao i tombola na kraju svakog treninga na kojoj je moguće osvojiti Reebok Floatride tenisice. Osim tenisica očekuju vas i druga brojna iznenađenja.

Preostali treninzi zakazani su za utorak, 24.10. na lokaciji Running Gate u Vlaškoj ulici 129, i u utorak, 31.10. Top Sport/Avenue Mall. Prijaviti se možete na cener.hr.


 
Odvaži se na preostala Reebokova 4 do Cenera i dovedi se u formu, a  zagrebačke ulice pretvori u idealan trkački poligon koji je tradicionalno spreman za ovu čarobnu utrku koju obožavaju svi sportaši.

#Reebokova4doZG10!
#FeelTheFloatride
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.