Obavijesti

Promo sadržaj

Doživite koncerte 2CELLOSA u Splitu i Zagrebu

Doživite koncerte 2CELLOSA u Splitu i Zagrebu
2

Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama. Tu smo ipak odrasli i razvijali se tako da je ovdje svirati uvijek jedan poseban osjećaj za nas

Povodom koncerta 2CELLOS u Splitu, 16.3. i u Zagrebu, 23.3. donosimo intervju sa Stjepanom Hauserom.

1.  Nastupili ste s mnogim svjetskim glazbenicima, ali da moraš izabrati, koji nastup bi ti bio najdraži i s kojim izvođačem?
"Uuu to je teško za izdvojiti, jer je svatko legendaran i specifičan na svoj način. Elton John je ikona i jedan od velikih živućih legendi, a nedavno smo nastupili i sa Steveom Tylerom koja je velika rock legenda, jedan od najpoznatijih frontmena ikad. Pa smo nastupili i s RHCP koji su skroz jedna druga vrsta tu je i Bocelli koji je opera..toliko je različitih žanrova i stilova da bi mi teško bilo reći. Ali smo sretni da imamo priliku doživjeti svu tu raznovrsnost i to je to bogatstvo koje imamo. Što možemo svirati sve moguće žanrove u glazbi, a i nekako se prilagoditi svakoj situaciji."

2.   Bliže nam se dva velika koncerta u Hrvatskoj - 16. ožujka u splitskoj Spaladium Areni te 23. ožujka 2018. u zagrebačkoj Areni.Kakav je osjećaj nastupiti u svojoj zemlji? Veselite li se nastupu?
"Super! Doma je uvijek doma. Mi uvijek dajemo sve od sebe gdje god da sviramo, ali doma je jedan poseban osjećaj i posebna je napetost u zraku jer znaš puno ljudi u publici. Doma osjećaš tu neku odgovornost koju ne osjećaš u drugim zemljama. Tu smo ipak odrasli i razvijali se tako da je ovdje svirati uvijek jedan poseban osjećaj za nas."

3.   Pripremate li još neke nove obrade za nastupe u Zagrebu i Splitu?
"Po prvi put ćemo svirati pjesme s našeg novog albuma „Score“, njih još nismo izvodili u Hrvatskoj, tako da se jako veselimo da ćemo i njih napokon izvoditi kod kuće."

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.