Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

El Chapova Kim: Na sprovodu ubojite ljepotice puštali balone

None Foto: Twitter/Instagram 5

Lijes glamurozne manekenke koja je nazvana 'Kim Kardashian zločina' bio je okružen cvijećem i balonima, a misa zadušnica održala se u njenom rodnom gradu Culiacan u Meksiku

Prije koji dan održan je pogreb za ženu za koja se sumnja da je bila jedan od glavnih ubojica zloglasnog El Chapa, nakon što je umrla od predoziranja drogom početkom ovog mjeseca, piše Daily Mail.

Foto: Instagram

Lijes glamurozne manekenke koja je nazvana 'Kim Kardashian zločina' bio je okružen cvijećem i balonima, a misa zadušnica održala se u njenom rodnom gradu Culiacan u Meksiku.

Claudia Ochoa Félix (35) koja je bila poznata i kao 'carica antraksa', pronađena je mrtva 14. rujna ove godine u jednom stanu, nakon noćnog izlaska u grad.

Podsjetimo, nagađalo se da je bliska s kartelom Sinaloa kojim je, prije izručenja SAD-u, upravljao zloglasni El Chapo.

Foto: Instagram Foto: Instagram Ona je bilo kakvu povezanost s dilerima stalno poricala. 

Lokalni mediji pisali su kako je u vezi s Joseom Rodrigom Arechigom, poznatim i pod nadimkom 'El Chino Antrax' (Kineski Antraks) koji je, prije nego je završio u zatvoru, vodio bandu povezanu sa Sinaloom. 

Kako je pisao Daily Mail, Felix je umrla uslijed udisanja stranog tijela iako neki tvrde da se predozirala drogom, a spominjalo se i ubojstvo.

MISTERIJ U MEKSIKU Bila je bliska narkokartelima? Manekenku su pronašli mrtvu

Claudia je noć prije smrti otišla u noćni klub. Nakon toga se vratila u kuću u meksičkom gradu Culiacanu u kojoj su je pronašli mrtvu. Kad ju je ljubavnik pokušao probuditi, shvatio je da je mrtva pa je pozvao policiju. 

Komentari (12)
  • Hm... Hm.... :P Zgodna mala

    28. 9. 2019,   08:22
  • Šta se ima tu reči.. Tko bi razumio kako radi mozak žene. Ova stvarno savršena žena, koju bi prihvatili mnogi muškarci svijeta, ponosili bi se sa njom, sve bi joj donesli do guzice i sve odnjeli od guzice, a to ništa ne vredi. Vredi samo bahatost, popularnost, imiđ i kariera, pa makar traja vrlo kratko, pa ako za godinu niko neče znati, da je ikad postojala. Ko bi razumijo lepe žene???

    28. 9. 2019,   18:16
  • Gangsta bitch!

    28. 9. 2019,   06:52