Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Žena beživotno leži na cesti, a oni su se svađali tko je kriv...'

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL 7

Na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata jedan je automobil prošao kroz crveno svjetlo, sudario se s drugim autom i pritom oborio muškarca i ženu

Grozna nesreća u Splitu sinoć. U 21.07 automobil je oborio pješakinju koja je poginula, a još je jedan muškarac je ozlijeđen. Na raskrižju Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata jedan je automobil prošao kroz crveno svjetlo, sudario se s drugim autom i pritom oborio muškarca i ženu. Pješakinja je smrtno stradala, a muškarac je s ozljedama opasnim po život prevezen u splitsku bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

SUDARILA SE DVA AUTA Strava u Splitu! Pješakinja je poginula, jedan teško ozlijeđen

Kako je ispričao jedan svjedok za Slobodnu Dalmaciju, sudarili su se Golf i BMW, a iz Golfa je, kaže, izašao poznati splitski diler. Radi se o 33-godišnjaku osuđivanom na zatvorsku kaznu zbog preprodaje dva i pol kilograma marihuane.

Split: Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

- Čuo sam udar dva automobila, okrenuo se i vidio Golf kako udara u stup semafora pa u pješake, ženu i muškarca. Vjerojatno je izgubio kontrolu nad vozilom nakon sudara s BMW-om. Mislim da je Golf išao iz Ulice Slobode prema Poljudu tj. u Ulicu Hrvatske mornarice, a da je BWM išao iz smjera Poljuda skrenuti ulijevo u Ulicu Domovinskog rata. Tada sam vidio vozača Golfa, za kojeg znam da ima dosje, kako se svađa sa ženskom sobom koja je izašla iz BMW-a. Za to vrijeme su na cesti ležali oboreni pješaci, žena koja se nije micala i muškarac koji je jedva davao znakove života - ispričao je svjedok za Slobodnu.

Split: Jedna osoba poginula u prometnoj nesreći | Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Dodao je kako je ubrzo došao još jedan splitskog kriminalnog miljea, također prodavač ilegalnih supstanci. Prvo je išao pogledati Golf izbliza, a onda je išao razdvajati 33-godišnjeg prijatelja i žensku osobu iz BMW-a.

Spomenuti 33-godišnjak uhićen je početkom 2013. godine i osuđen na dvije godine i osam mjeseci zbog preprodaje marihuane u što su mu uračunate ranije presude zbog krađe i protupravne naplate. Osim po dilanju 'trave' u dosjeu ima i brzu vožnju, prolazak kroz crveno i nalet na pješakinju.

Komentari (135)
  • A kad je policajac van radnog vremena sa svojim vozilom udario pješakinju van pješačkog prijelaza, objavili ste mu ime i prezime, u kojoj postaji radi, koje radno mjesto kao i njegovu fotografiju... a sad krijete dilera... e moji novinari

    14. 8. 2019,   07:39
  • Ovog ima samo kod nas!! Nakon razno raznih influencera koji su poznati i slavni samo zato sto se naslikavaju po Instagramu sada imamo lika koji je poznat i slavan zbog toga sto je diler!!

    14. 8. 2019,   07:33
  • Naslov sve govori: POZNATI Splitski diler. Ako je poznat (javnosti, a očito i policiji) kako to da je na slobodi?

    14. 8. 2019,   07:42