Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Gorio stan pun smeća: Splitska policija prijavila vlasnika stana

None Foto: 6

Splitska policija je u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom podnijela kaznenu prijavu protiv 47-godišnjeg M. L., vlasnika stana u Papandopulovoj ulici, koji je izgorio u požaru 24. studenog...

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, splitska policija je u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom podnijela kaznenu prijavu protiv 47-godišnjeg M. L., vlasnika stana u Papandopulovoj ulici, koji je izgorio u požaru 24. studenog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sumnjiči se, kako navode u priopćenju PU splitsko-dalmatinske, u počinjenje "Teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti u vezi sa kaznenim djelom Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom". Kako smo ranije izvještavali, požar je uzrokovalo uključeno električno kuhalo kojega je vlasnik zaboravio isključiti iz struje.

BUKTINJA U SPLITU Električno kuhalo izazvalo požar, 'nastradali' su stanovi

Buknuo je u nedjelju oko devet sati u stanu na šestom katu, a osim same visine, vatrogascima su gašenje požara otežali i brojni vozači koje su svoje automobile parkirali na vatrogasnom prolazu.

VONJ DIMA JOŠ NISU ISPRALI Junaci iz paklenog nebodera u Splitu: 'To je bila prava borba'

Stan je potpuno izgorio, a kako se kasnije ustanovilo, bio je pun smeća. Stanari su godinama ukazivali na smrad iz navedenog stana na šestom katu no nitko ništa nije poduzeo. U strašnoj buktinji oštećeni su i brojni okolni stanovi te zajednički dijelovi zgrade.

Tema: Hrvatska

Komentari (7)
  • Trebamo zakon da ovakvi ljudi, a i ljudi koji cesto remete javni red i mir treba izbaciti iz stana, a stan staviti na prodaju.

    28. 11. 2019,   11:03
  • gradjani su ukazivali i prijavljivali susjeda ali institucije opet ne postoje, te nitko nista nije poduzeo..znaci nije samo on kriv

    28. 11. 2019,   10:57
  • Problem je privatno vlasništvo, gdje su svi stanari trebali potpisati i pokrenuti postupak protiv istog dotičnog za izuzeće iz stanarskog prava, ali to je preskupo za njih, dok se ne desi slicno. Dok druge institucije nemaju pravnih mogućnosti, a na tome treba poraditi

    28. 11. 2019,   12:18