Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svrbež, peckanje i oticanje tamo dolje - uzorci i rješenja

None Foto: Terra Lab 3

GYNOFIT je vrhunski švicarski preparat proizveden po strogim svjetskim zdravstvenim standardima tako da se smije koristiti i tijekom trudnoće i dojenja.

Gotovo tri četvrtine žena najmanje jednom u životu proživljava neugodne simptome gljivične ili bakterijske infekcije intimnog područja. Svrbež, peckanje, blaža oteklina i bol glavni su znakovi i simptomi infekcije intimnog područja, čiji je uzročnik u većini slučajeva gljivica Candida.

Odnedavno, u hrvatskim ljekarnama dostupan je vodeći europski preparat GYNOFIT – potpuno prirodan proizvod za rješavanje gljivičnih i bakterijskih infekcija, ali i vaginalne suhoće od koje pati svaka druga žena u menopauzi.

Foto: Terra Lab

GYNOFIT je proizveden u suradnji s ginekolozima u Švicarskoj, a u sam vrh europskog tržišta probio se svojom klinički dokazanom učinkovitošću – infekcije se potpuno povlače u roku od šest dana kod više od 90 posto žena.

GYNOFIT VAGINALNI GEL je iznimno učinkovit proizvod na bazi mliječne kiseline, koji u slučaju infekcije obnavlja fiziološku vaginalnu floru. Predstavlja jedinstveni spoj tri ključna čimbenika – učinkovitosti, sigurnosti i lakoće primjene. GYNOFIT HIDRATANTNI GEL održava optimalnu vlažnost intimnog područja.

GYNOFIT je potpuno siguran za primjenu tijekom trudnoće i dojenja, a svaki jednokratni aplikator posebno je pakiran što ga čini higijenski sigurnim i praktičnim, bez obzira gdje se nalazite.

Korištenje antibiotika, pad imuniteta, trudnoća, stres – sve su to mogući uzroci infekcije intimnog područja. Zahvaljujući GYNOFITU žene se sada mogu riješiti neugodnih simptoma i bez recepta - na nježan, elegantan i djelotvoran način.

 

Distributer : Oktal Pharma d.o.o. Foto: Oktal Pharma

Tema: Promo sadržaj