Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iskoristite pruženu ruku prirode, kosa će biti zahvalna!

None Foto: www.jancermelj.com 2

Naturavit je razvio boju Respect koja postiže estetske rezultate kao i kemijske boje, no za razliku od kemijskih boja, ne izaziva peckanje, svrbež i ne smrdi. Kosa će biti lijepa, sjajna, a sijedim vlasima ni traga

Na tržištu su danas dostupni proizvodi za svačiji džep i želju, no je li to uistinu ono što tražimo? Je li cijena uistinu najvažnija? Pitate li se ikad prije kupnje proizvoda je li taj proizvod dobar za vas?

Razmišljate li o tome kako bi bilo da vas vlasište ne peče i svrbi i kako bi bilo lijepo da vam kupaonica više ne smrdi po amonijaku?

Naginjete li onoj skupini ljudi koja tvrdi kako boje bez amonijaka nisu boje, ne prekrivaju sijedu kosu, ispiru se...? To već neko vrijeme nije tako.

U tom segmentu je Naturavit otišao nekoliko koraka dalje od konkurencije i razvio boju Respect, ne samo bez amonijaka, već i bez PPD-a, Resorcina, SLS-a, Parabena, SLES-a, a uz sve to, boja je testirana na sadržaj nikla kako bi se smanjila mogućnost alergija.  Boja za kosu Respect jamči savršen kompromis između estetike, zdravlja i ekologije. Svi bojimo kosu kako bi prekrili sijede ili zato jer nam se ne sviđa naša prirodna nijansa. Bez obzira na to za koju opciju se odlučili, od boje za kosu očekujemo da ispuni svoju svrhu i tu se svi slažemo. Razlika je u tome jesti li za taj cilj spremni trpjeti i povećati šanse za alergiju? Boja Respect postiže sve estetske rezultate kao i kemijske boje, no za razliku od kemijskih boja, ne izaziva peckanje, svrbež i ne smrdi. Kosa će biti lijepa, sjajna, a sijedim vlasima ni traga.  Kad se sljedeći put nađete ispred police s bojama za kosu, kod donošenja odluke o kupnji uzmite u obzir sve čimbenike i jamčimo vam da je najracionalnija odluka odabrati boju Respect. Odličan odnos cijene i kvalitete.

Foto: Naturavit

Kako odabrati prirodnu boju za kosu?

Ne bismo trebali birati previše različite nijanse od naše prirodne boje jer to znači i agresivniji postupak, osobito kod svijetlih tonova.  Kad je riječ o bojanju u tamnije nijanse, tu se uglavnom ne može pogriješiti. Morate samo pripaziti da se sutra ne predomislite jer tamne je boje vrlo teško skinuti.  Tamnije nijanse kreću se od tamno smeđe do smeđe, a svjetlije od svijetlo smeđe do plave. Razlika između vaše prirodne boje i boje koju želite staviti trebala bi biti najviše 2 tona, a za sve veće promjene su potrebni kemijski tretmani.  Bojanje je jednostavno, umiješate 1:1 boju i fiksir u šalicu,  dobro promiješate i nanosite boju. Boja se  najprije nanosi na porast, a nakon 25 minuta boju nanosimo još po dužini kose. Cijelo vrijeme bojanja traje otprilike 35 minuta. Kod plavih nijansi nakon 30 minuta potrebno je prekontrolirati kako se boja primila, ako nije dovoljno, potrebno je produžiti držanje boje za još 15 minuta.

Naglasimo još jednom prednosti i osobine prirodne boje Respect:

-              bez amonijaka i neugodnog mirisa

-              hrani i štiti kosu

-              potpuno prekriva sijede

-              intenzivan prirodan izgled

-              za sve dobne skupine, trudnice te sve koji imaju osjetljivo vlasište

-              bez SLS-a

-              bez parabena

 

Potražite boju Respect u dm trgovinama i nećete se razočarati.

Tema: Promo sadržaj