Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kameničkom su ukinuli pritvor: Može na slobodu - bez vozačke

None Foto: Goran Stanzl/PIXSELL 5

Obrana Marina Kameničkog žalila se na novu odluku o produljenju pritvora te su ponudili blažu mjeru - da ga se pusti uz oduzimanje vozačke. Izvanraspravno vijeće to je prihvatilo

Marin Kamenički (20) koji je divljom vožnjom izazvao smrt dvije žene krajem kolovoza na Ilici u Zagrebu, branit će se sa slobode u nastavku kaznenog postupka, doznaje Jutarnji list. Veći dio pritvora proveo je u maloljetničkom odjelu remetinečkog zatvora, jer se radi o mlađem punoljetniku. Iz Remetinca je izašao u srijedu, a u pritvoru je proveo 35 dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

SKRIVIO STRAVIČNU NESREĆU Marin Kamenički se utrkivao? Kamere snimile crveni auto...

Njemu su 30 dana istražnog zatvora odredili još 29. kolovoza, a prije nekoliko dana sudac istrage je odluku produljio na još dva mjeseca. Obrana Marina Kameničkog žalila se i na tu odluku te su ponudili blažu mjeru, da ga se pusti na slobodu uz oduzimanje vozačke dozvole. 

REKAO ISTRAŽITELJIMA Kamenički: U jako teškom sam stanju zbog čega pijem tablete

Izvanraspravno vijeće to je prihvatilo i Kamenički će se braniti sa slobode u nastavku postupka. 

Foto: Davor Višnjić/Pixsell/Screenshot/YouTube/Marin Kamenički

Podsjećamo, Kamenički je 23. kolovoza navečer divljom vožnjom Mercedesom izazvao sudar u kojem su poginule dvije žene.

Vještačenjem se treba utvrditi točna brzina kojom je vozio, a sigurno je kako je bila barem 50 km/h veća od dopuštene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jutarnji navodi i kako policija još traži crveni automobil s kojim se Kamenički utrkivao. No zbog velike brzine, na snimkama se ne vidi o kojem se modelu radi. 

Komentari (191)
  • Znam puno ljudi koji su usprkos oduzimanja vozačke i dalje vozili. Isto tako ima i onih koji voze bez vozačke. Kad su ga već pustili trebao je dobiti uređaj za praćenje.

    4. 10. 2018,   07:51
  • Doci ce vrijeme kad ce narod uzeti zakon u svoje ruke,jer oslanjat se na to pravosude je nula bodova.Odvratna politika

    4. 10. 2018,   07:38
  • I evo potencijalni Horvatinčić. Još će te dvije poginule biti krive jer se nisu maknile Mercedesu od 800 000 kn, iz SVOJE trake dok je on pritica sa 180 km/h.

    4. 10. 2018,   07:37