Obavijesti

News

Komentari 263

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
1

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

VIDEO

Željko Kerum je još jednom 'pukao' i svog protukandidata Andru Krstulovića Oparu od kojeg je izgubio na lokalnim izborima, bez dlake na jeziku, izvrijeđao ne birajući riječi.

Gostujući na RTL televiziji, Kerum je  kazao kako će se ići u ponovno prebrojavanje glasova jer je, kako kaže, nemoguće da je 5400 glasova bilo nevažećih. Uvjeren je da je pokraden i tvrdi da je prekriženo 4000 'njegovih' glasova. 

- Vidite, na listiću je bilo moje ime i Oparino ime. I onda su na moje glasove križali listiće. Moji promatrači nisu imali mogućnost brojati glasove, a njihovi su imali. To je jasno. Najbitnije je da ima 10 posto nevažećih listića, to je klasična krađa. To je sramotno za HDZ, za grad Split. Što se Opare tiče, za njega to nije sramotno jer je on sam po sebi sramotan. Izašli su s kandidatom koji je nikakav. Ni na kakav način on ne može biti gradonačelnik Splita. Stvarni pobjednik izbora sam ja. To što je on pokrao sa svojom ekipom, to je druga stvar. I mi ćemo to dokazati. To je loše za demokraciju i poniženje za sve građane Splita. Ne mogu se hvaliti s pobjedom, već lopovlukom u kojemu su uhvaćeni - kazao je Kerum za RTL.

Kazao je da će i on biti na ujutro na ponovnom brojanju glasova.

- Naravno. I kaznena prijava ide nepoznatim počiniteljima koji su poništili listiće. Ide kaznena prijava svim sudionicima tog postupka. Očekujem od DIP-a da surađuje - naveo je Kerum".

Ustvrdio je da to nije način za pobijediti, te da to nije demokracija.

Na pitanje postoji li mogućnost da su svi oni koji su bili razočarani izborom jednostavno izašli van i upropastili izbore, Kerum je kazao da postoji mogućnost da takvih iziđe 2-3 posto.

- Ali, ne postoji mogućnost da iziđe 10 posto ljudi i to napravi. I to je ono što će ostati kao ružna uspomena za HDZ. Ne trpam tu Oparu jer on je nebitan čimbenik. On ne može voditi Split jer je on loš čovjek. Nekvalitetan, nepouzdan, spletkaroš, kokošar, sve najgore o njemu. On nije HDZ. On je zapravo nula. Pokušali su pljačkati na jeftin način i sad moraju sebe oprati. HDZ može vladati Splitom, ali Opara ne može. On je nebitan lik, jedna obična nula, dno dna. Ne postoji tako loša osoba u hrvatskoj politici kao što je on. A zašto ga je HDZ promovirao? To su njihovi sitni interesi. To što ga je Kolinda htjela maknuti sa svoje grbače na teret Splita. Otkrili su da je manipulator, špekulant, da se bavio sitnim kokošarenjem u Italiji. Čovjek je nula bodova. Oni su ga se htjeli riješiti i ubace ga nama na teret - uvjeren je Kerum

Upitan je li mu sada žao što ga je onako verbalno napao uoči drugog kruga lokalnih izbora, Kerum je kazao: 'Šta? Ma malo je to što sam mu rekao. Ne daj Bože s takvim čovjekom biti u društvu. On je zlotvor. A nije mi jasno zašto HDZ stoji iza njega'.

Na pitanje hoće li se sada očitovati o novcu potrošenom u kampanji, Kerum je rekao: 'Sponzor moje kampanje je bila firma mojeg sina i firma moje sestre. Zapostavio sam za vrijeme kampanje posao i sada mu se vraćam. Imam petero djece, široku obitelj i time se ponosim. To što su govorili ti Oparini članovi, ti jadnici i je**vjetri da sam propao. Nisam, ja imam petero djece. Borit ću se za svoju djecu i za djecu svih onih koji su glasali za mene. Sram ih bilo na što su spali. Ovakva krađa nije viđena ni u Zimbabveu ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih - kazao je Kerum.

Nakon konstatacije da je možda malo pretjerao s uvredama, Kerum je samo rekao: 'Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako!'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 263
VIDEO

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...
Oni će u 3. krug izbora: 'Ovime smo dobro promovirali grad...'
PAT POZICIJA NA HVARU

Oni će u 3. krug izbora: 'Ovime smo dobro promovirali grad...'

LOKALNI IZBORI 2017. Kandidati za gradonačelnika Starog Grada na Hvaru, HDZ-ova Mihaela Petrić i nezavisni Antonio Škarpa u izbornoj utrci osvojili su po 721 glas