Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mještani su čuli zapomaganje: Muškarac pao u kanjon Čikole

None Foto: HGSS

Muškarac je u padu zadobio višestruke ozljede i spašavatelji su mu pružili prvu pomoć te ga izvukli nosiljkom, a u 00.15 sati preuzela ga je Hitna pomoć

Zapomaganje muškarca koji je pao u kanjon rijeke Čikole u utorak oko 22.15 sati na području Nonine mlinice čuli su mještani koji su potom pozvali šibenski HGSS.

- Muškarca smo našli na dnu betonirane kosine koja ide ispod pruge, na dubini od 60 metara. Kad smo došli do njega bio je pri svijesti, ali u stanju trenutnog šoka, pa nam nije mogao reći dakle je pao - rekao je za 24sata Anton Vukičević iz HGSS-a.

'LJUDI, MI SMO VOLONTERI!' GSS ga tražio satima, a on se zapravo 'javljao zvijezdama'!?

Čim je stigla dojava, jedan spasioc je hitno sišao u kanjon Čikole, s drniške strane gdje se ljudi inače šeću, a onda je shvatio da muškarac zaziva s druge strane rijeke te je pozvao četvoricu spasioca koji su pronašli unesrećenog.

Muškarac je u padu zadobio višestruke ozljede i spašavatelji su mu pružili prvu pomoć te ga izvukli nosiljkom, a u 00.15 sati preuzela ga je Hitna pomoć.

PRIJATELJI IZ REŠETARA Otišli na pecanje pa 'nestali': Izgubili su se, našao ih HGSS

U ovoj zahtjevnoj noćnoj akciji sudjelovalo je pet pripadnika HGSS Stanice Šibenik, po četvero pripadnika policije i vatrogasaca te obitelj i mještani kao i djelatnici HMP, javili su iz HGSS-a.

Komentari (29)
  • Nije slušao poruku od Svetog Ilijeeee....

    12. 9. 2018,   13:51
  • Taj nece u Cavoglave,nije niprije

    12. 9. 2018,   13:42
  • To je jedan od brace koji su stali da obrane nase domove. Navodno da se na dnu kanjona nalazio thompson, kalasnjikov pa i zbrojevka.

    12. 9. 2018,   15:22