Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaklani muškarac je radio kao čuvar u zloglasnom Konačištu

None Foto: Pixsell

Ubijeni muškarac je Dražen Pavlović koji je tijekom Domovinskog rata bio čuvar u zloglasnom zatvoru u Kerestincu te je pravomoćno osuđen ratni zločinac

B.N. (41) koja je prije tjedan dana ubila svog partnera (53) u stanu u Vrapču, tri dana prije ubojstva puštena je iz istražnog zatvora, u kojem je provela nekoliko mjeseci zbog prijetnji da će ubiti svoju majku. 

UBOJSTVO U ZAGREBU Ubola ga nožem nekoliko puta: Žena ga je već ranije napadala?

Prošlog ljeta je završila u Remetincu na dva mjeseca, a kada je puštena izrečena joj je mjera zabrane uspostave kontakta s majkom. Međutim, ona je tu mjeru prekršila nazvavši majku te je opet vraćena u Remetinec, gdje je ostala sve do 24. prosinca, piše Jutarnji list.

POGLEDAJTE VIDEO

Tri dana kasnije, nakon zajedničke pijanke sa svojim dečkom, ona ga je izbola kuhinjskim nožem, a obdukcijom je utvrđeno da ga je nožem izbola u prsa, leđa i glavu. Vidjevši što je učinila, nazvala je policiju i izjavila da je silovana te da se samo branila.

VIDEO VIJESTI Potukli su se, žena je dohvatila nož i njime izbola muškarca?

No policija i tužitelji nisu joj povjerovali - sumnjiče je za teško ubojstvo na “okrutan ili podmukao način”, za što je maksimalna kazna 40 godina zatvora.

Da priča bude još bizarnija, ubijeni muškarac je Dražen Pavlović koji je tijekom Domovinskog rata bio čuvar u zloglasnom zatvoru u Kerestincu te je pravomoćno osuđen ratni zločinac.

KAZNA Presuda za Kerestinec: Dobili su 19 i pol godina zatvora

Bio je osuđen na tri godine zatvora jer je sa zapovjednikom 'Konačišta' Kerestinec, pukovnikom Stjepanom Klarićem, sudjelovao u mučenju civila i ratnih zarobljenika koji su tamo dovođeni 1991. i 1992. godine. Kazna mu je smanjena na dvije godine, a odslužio ju je u proljeće 2017. godine.

Komentari (66)
  • mučio civile i ratne zarobljenike u logoru i dobio dvije godine..?? ajd neka mu ova ludara prosudila..

    6. 1. 2018,   11:25
  • OK,dvoje ovakvih ,jedan u zemlji drugi zatvoren... neloše

    6. 1. 2018,   10:42
  • Nema stete...

    6. 1. 2018,   10:36