Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Nacionalni stadion je potreba, a Thompsona su htjeli igrači'

Izgradnja nacionalnog stadiona ne samo da je realna, ona je potrebna. To se mora napraviti što prije, rekao je ministar državne imovine dodajući da može biti gotov 'za tri godine'

Hrvatski ministar državne imovine Goran Marić istaknuo je u srijedu da je izgradnja nacionalnog nogometnog stadiona potrebna i da se to mora napraviti što prije.

 "Izgradnja nacionalnog stadiona ne samo da je realna, ona je potrebna. To se mora napraviti što prije i ako se tome ozbiljno pristupi za najkasnije tri godine stadion može biti završen", izjavio je novinarima ministar Goran Marić uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.

PLAVI VULKAN Bandić: Napravit ćemo stadion na Kajzerici s 35.000 sjedalica

Proteklih dana mnogi su isticali da je od nacionalnog stadiona važnija izgradnja nogometne infrastrukture širom Hrvatske.

"Jedno ne isključuje drugo, i mora biti novca. Država potroši na mnoge stvari, često i nepotrebne. Samo malo racionalizacije i sve se to može financirati", dodao je ministar državne imovine.

TOMISLAV KLAUŠKI Bilo je veličanstveno. I zato Thompson nije smio biti tamo

Na novinarski upit da li je pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu bilo mjesto u autobusu sa igračima prilikom svečanog povratka sa SP, ministar Goran Marić je odgovorio: "Pa kako ne bi bilo ako su ga igrači zvali".

Komentari (95)
  • Nacionalni stadion nije potreba. Potreba je novi i moderan stadion Dinamu, totalno renoviranje Poljuda, novi stadion u Osijeku i jos par manjih stadiona sirom Hrvatske. Tako ce infrastruktura biti bolja u cijeloj drzavi i reprezentacija ce moci igrati diljem drzave. Praviti nacionalni stadion zbog 2-3 utakmice godisnje i jos dodatno centralizirati reprezentaciju je u najmanju ruku smijesno, neisplativo i odbojno.

    18. 7. 2018,   11:37
  • Sada ste se sjetili da treba novi stadion kada su decki osvojili 2 mjesto a da nisu moj kurac bi gradili lopovi pokrali ste ovu drzavu svi i cudite se sto mladi odlaze daj odjebite vi i vas Suker jebeni.....

    18. 7. 2018,   12:12
  • Vi političari bi se trebali ugledati na te momke tako se voli Hrvatska i hrvatski narod.Vi samo gledate kako nas pljačkati i raseliti.

    18. 7. 2018,   11:34