Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nakon De Nira i Joe Biden je poštom dobio sumnjivi paket

None Foto: Yuri Gripas/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Sumnjivi paketi-bombe poslani su zadnjih dana Hillary i Billu Clinton, Baracku Obami i velikom donatoru Demokratske stranke Georgeu Sorosu, a danas ga je dobio i glumac Robert De Niro

Sumnjiv paket poslan je u četvrtak bivšem američkom potpredsjedniku Joeu Bidenu, nakon što je ranije tijekom dana sličan takav paket poslan glumcu Robertu De Niru u New Yorku.

Sumnjiv paket adresiran na Bidena pronađen je u pošti u okrugu New Castle u državi Delaware, rekao je dužnosnik FBI-ija Reutersu.

Biden je bio potpredsjednik u administraciji Baracka Obame i spominje se kao mogući demokratski kandidat za predsjednika 2020. 

Cast member Robert De Niro waves as he arrives at a photocall for the film "Hands of stone" out of competition at the 69th Cannes Film Festival in Cannes ŠALJU BOMBE DEMOKRATIMA Nakon Clintona i Obame, paket bombu dobio i Robert De Niro?

Nešto ranije, sumnjiv paket namijenjen Robertu De Niru pronađen je na Manhattanu gdje glumac ima restoran.

Sumnjivi paketi-bombe poslani su zadnjih dana Hillary i Billu Clinton, Baracku Obami i velikom donatoru Demokratske stranke Georgeu Sorosu, prenose američki mediji.

Sumnjiv paket bio je poslan i uredu CNN-a u New Yorku, adresiran na bivšeg direktora CIA-e Johna Brennana, zatim kalifornijskoj demokratskoj zastupnici Maxine Waters te bivšem Obaminom državnom tužitelju Ericu Holderu. Njegov paket bio je poslan na pogrešnu adresu. 

Time Warner Center Evacuated 'ŠUPLJI TRUMPOVI APELI' Demokrati: Pa Trump je često odobravao nasilje i dijelio SAD

Povratna adresa na paketima bila je adresa ureda demokratske zastupnice Debbie Wasserman Schultz na Floridi, bivše predsjednice Nacionalnog odbora Demokratske stranke.

Slučaj se događa manje od dva tjedna prije važnih kongresnih izbora.

Nijedna od dosad potvrđenih eksplozivnih naprava nije eksplodirala i nema ozlijeđenih, no neki istaknuti demokrati ocijenili su da su te prijetnje simptom zaoštravanja političke retorike što promiče predsjednik Donald Trump.

Trump je pak za cijeli slučaj okrivio medije koji po njegovim tvrdnjama potiču na mržnju.

Komentari (6)
  • Sprdačina. Kako rekoh - #metoo take2. Liberali postaju toliko očajni da sami sebi šalju "sumnjive pakete" u nastojanju da diskreditiraju replublikance. Pitam se doista koliko nisko mogu pasti. U Portlandu Antifa i druge "liberalne" skupine okupirali grad, blokirali promet, razbijaju, pale i uništavaju imovinu, maltretiraju, napadaju i premlaćuju ljude, a gradonačelnik (demokrati) zabranio policiji da radi svoj posao i uvede red. Kreatori kaosa.

    25. 10. 2018,   17:01
  • Opaaaaaa krenulo je pa netko vjerojatno po spisku šalje ovakve pakete ovim masonima.

    25. 10. 2018,   22:23
  • I ja sam danas vidio poštara kako ubacuje nekakve kuverte u sandučiće. Ni ove nisu eksplodirale kao ni ove u Ameriki. Da zovem FBI?

    25. 10. 2018,   17:07