Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Napadnuta učenica: 'Ožiljak je možda trajan, loše se osjećam'

None Foto: Pino Šale/24sata 3

Zbog svega sad joj još i prijete, u grupi na WhatsAppu, kaže, djevojka joj prijeti jer je 'izdala' svog napadača. Za 15-godišnjeg napadača kaže da je inače problematičan, ali ovo je prvi put da je ona s njim imala probleme

Djevojka koju je u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi u Zadru školski kolega (15) žigosao zagrijanim upaljačem i na nadlakticu joj utisnuo ožiljak u obliku slova 'U', te joj se narugao da se sada može hvaliti da je ustaša ispričala nam je kako je došlo do incidenta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bili smo na trećem satu, na Hrvatskom, kolega i ja smo sjedili u klupi, napadač je sjedio iza nas, prvo je palio papiriće pa mu se tako upaljač zagrijao, i sa zagrijanim metalnim dijelom, meni je dva puta prislonio na kožu i ostalo je slovo 'U' - ispričala je djevojka.

- Sad se možeš hvalit' da si ustaša, rekao mi je - istaknula je i dodala kako su zatim ona, napadač i kolega iz klupe otišli kod ravnatelja, a zatim su to prijavili policiji. 

OTAC NAPADNUTE DJEVOJKE 'Događale su se još gore stvari, a ravnatelj nije zvao policiju...'

Napadnuta djevojka kaže da se osjeća loše te da su joj liječnici rekli kako bi joj ožiljak mogao ostati trajno. 

Zbog svega sad joj još i prijete, u grupi na WhatsAppu, kaže, djevojka joj prijeti jer je 'izdala' svog napadača. Za 15-godišnjeg napadača kaže da je inače problematičan, ali ovo je prvi put da je ona s njim imala probleme. 

Inače, otac djevojke je istaknuti član albanske manjine u Hrvatskoj, kazao je da je u šoku zbog incidenta, ali da su se prije njegovoj djeci događale još gore stvari i da ravnatelj nije dozvolio da zove policiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

'Događale su se još gore stvari, a ravnatelj nije zvao policiju...': Otac djevojke koju je školski kolega žigosao zgrožen je tim činom

'Događale su se još gore stvari, a ravnatelj nije zvao policiju...': Otac djevojke koju je školski kolega žigosao zgrožen je tim činom Reporter: Pino Šale

Posted by 24sata on Thursday, 7 February 2019

Napad i prijetnje prijavili su policiji.

Komentari (185)
  • Osamstoti članak na istu temu danas. Počeli smo s tvrdnjama da ju je žigosao užarenim željezom za stoku, namjerno napravljanim u obliku slova U, sad smo napokon došli do toga da se radi o običnom upaljaču i nema veze s U i "ustašama", osim glupave idiotske "šale" dotičnog. Da netko ne bi pomislio da opravdavam ponašanje ovog mladog delikventa, apsolutno ne, to je za svaku osudu. Ali isto tako je za svaku osudu i ovaj senzacionalizam novinara i izmišljanje nekih neistinitih tvrdnji koje veze s činjenicama i istinom nemaju.

    7. 2. 2019,   17:30
  • Ponašanje ravnatelja škole je skandalozno i sramotno....Zataškavati i umanivati stvari..Sve nazvati najobićnijom dječijom igrom je skandal prve klase..Uopće ne sumnjam da se radi o politički kadroviranom liku.......

    7. 2. 2019,   16:49
  • Netko je 'odgojio' tog delikventa ... na čast obitelji

    7. 2. 2019,   16:59