Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ne odlučujem ja o izgradnji stadiona, ali bi to bilo dobro'

Ja sam veliki sportski fanatik i mislim da je nešto toga tipa dobro, ali treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu, kazao je Marić

Ministar financija Zdravko Marić kazao je u srijedu da podržava ideju izgradnje nacionalnog nogometnog stadiona, ali da treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu.

'PA TKO NAM JE RAVAN?' Svi ministri došli u dresovima: 'Ovaj osjećaj je fenomenalan!'

"Kao dužnosniku u Vladi nije na meni da promišljam o izgradnji nogometnog stadiona. No, ja sam veliki sportski fanatik i mislim da je nešto toga tipa dobro, ali treba voditi brigu o poslovnoj i financijskoj održivosti, te o ulaganju u ukupnu sportsku infrastrukturu", kazao je Marić novinarima uoči sastanka užeg kabineta Vlade RH.

OVAKVOG GA JOŠ NISTE VIDJELI... Ministar na stadionu u deliriju: 'Ma, emocije su čudesna stvar'

Zalaže se da djeca dobiju igrališta, da se educira i honorira trenere i cijeli kadar.

"U okviru mogućnosti takvih kakve jesu, trebaju se odrediti prioriteti. To je naša odgovornost kao Vlade, da prepoznamo koje su stvari prioritetne i gdje treba staviti naglasak. Imamo zdrav temelj za raspravu i za donošenje nekih konkretnih odluka, ne samo na valu ovih dobrih uspjeha, nego općenito", naglasio je Marić.

Komentari (25)
  • Povečaj ti bdp i smanji vanjski dug koji je opet 50 milijardi eura ako znaš,a ne gradit stadione i zaglupljivat narod, besplatna lova se dobije za gradnju stadiona ako se dobije Europsko prvenstvo s Mađarskom onda se grade stadioni u Osijeku,Splitu,Zagrebu i Rijeci ,a ne gradit jedan stadion kako vi kažete nacionalan gdje bi se igrale 5 utakmice u jednoj godini ,pa treba to održavat , eno ti Arena da nema koncerata već bi bila zatvorena ,jer je preskupo održavanje tog objekta.

    18. 7. 2018,   12:10
  • Ma naravno da ne odlucujes ti niti itko drugi da smo od svjetskog dobili 500mil e isto bi bilo...stadion se nece izgraditi jos 100god to je realnost

    18. 7. 2018,   12:01
  • Ujedinimo se svi zajedno, možemo puno toga napraviti. Ne treba čekati da političari maznu lovu koju bi pokrili izgradnjom stadiona. Da se skupi deset puta manje ljudi na trgovima, bagra koja je uništila hrvatski narod i prijeti uništenjem države , razbježala bi se kao štakori sa broda koji tone.

    18. 7. 2018,   12:07