Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nema 11 stranica: Nestao je i dio spisa iskaza prostitutki?

None Foto: Goran Stanzl/Pixsell/Patrik Macek/Pixsell

Posjetimo, glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić je nedavno priznao da je nestao spis predmeta Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu iz 2011. godine protiv nepoznatog počinitelja vezano uz odavanje tajne

Osim spisa o Milijanu Brkiću, sada nije poznato i gdje je dio sudskog spisa vezan uz predmet elitne prostitucije koji se vodio na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, piše Jutarnji list. Navodno nedostaje 11 stranica. Tek se treba utvrditi gdje su te sporne stranice, a moguće je da je u nekoj fazi postupka to izdvojeno iz spisa i pohranjeno na zasebnom mjestu, pa se tek treba pronaći.

ANTO NOBILO: "Nije spis nestao zbog Brkića nego klijenata prostitutki..."

Posjetimo, glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić je nedavno priznao da je nestao spis predmeta Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu iz 2011. godine protiv nepoznatog počinitelja vezano uz odavanje tajne u slučaju elitne prostitucije.

EKSKLUZIVNO ZA 24SATA Brkić: Odazvat ću se DORH-u i dati novi iskaz kada me pozovu

Navodno je zagubljen tijekom preseljenja. 

Jelinić je rekao da će pokušati rekonstruirati spis predmeta. 

Tema: Hrvatska

Komentari (17)
  • Jelenić jako dobro zna di su spisi i sad ajde da izmislimo rekonstrukciju sa odgovarajućim sadržajem. Nikako da se recimo bar pita (a da ne govorim o pritvoru koji se ne pokreće tako da se može sve lijepo dogovoriti) tetu Željkicu koja jako dobro sve zna i s njom na poligraf. Čekate da se sve stiša pa onda idemo po svom.

    6. 10. 2018,   09:14
  • Šta je sve u ovoj državi nestalo.....

    6. 10. 2018,   10:10
  • Nisu nestali spisi nego ste ih ti Jelenicu i tvoji kolege i mafijasi uzeli i unistili da prikrijete istinu o politickoj mafiji u RH

    6. 10. 2018,   10:23