Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Nije spis nestao zbog Brkića nego klijenata prostitutki..."

None Foto: Petar Glebov/PIXSELL

U praksi ima slučajeva da se spis izgubi. Ipak, to se rijetko događa. Zakon u tom slučaju predviđa rekonstrukciju spisa i za nju propisuje proceduru, napisao je Nobilo

Glavni problem nije što je nestao spis, nego što Milijan Brkić nije smijenjen kada se otkrilo da je probio tajnu istragu, rekao je za Slobodnu Dalmaciju zagrebački odvjetnik Anto Nobilo. Podsjetimo, nestao je spis o slučaju uz istragu o razbijanju lanca prostitucije iz 2011. godine.

Agrokor O IZVIDIMA IZ 2011. Milijan Brkić tvrdi: Već sam dao svoj iskaz u DORH-u...

- U praksi ima slučajeva da se spis izgubi. Ipak, to se rijetko događa. Zakon u tom slučaju predviđa rekonstrukciju spisa i za nju propisuje proceduru - ističe Nobilo. U ovom je slučaju, kaže, ružno ispalo jer je riječ o drugom čovjeku HDZ-a Milijanu Brkiću.

NOVI EXPRESS Brkić ih je štitio: Otkrivene su bilježnice iz Pančina bordela...

- Naravno da sada svi mogu pomisliti da je on povezan s nestankom spisa. No, u spisu, koliko se meni čini, nema ništa bitno. Svi svjedoci u iskazima kod istražnog suca nisu rekli ništa što bi teretilo Brkića. Moguće je, međutim, da su se u spisu nalazile policijske informacije o tome tko su bili stvarni korisnici usluga, pa je on nestao kako bi se dečki zaštitili. Zato bi bilo zanimljivo vidjeti tko je sve bio "unutra" - napominje Nobilo.

Tema: Hrvatska

Komentari (33)
  • Pa i ja kažem da je spis nestao jer su se je.ači ustrtarili.

    5. 10. 2018,   19:16
  • pa objavite te vrle katolike i Hrvate, "obiteljske ljude"

    5. 10. 2018,   19:50
  • Pa da, da nam ovaj nije to rekao, mi to ne bismo znali.

    5. 10. 2018,   23:06