Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nervoza na hrvatskim ulicama: Svaki dan - brutalna tučnjava...

U utorak oko 16 sati u krugu splitske bolnice potukla su se dva vozača. Prema riječima čitatelja, potukli su se zbog toga tko će koga pustiti i tko ima prednost prolaska...

Zagrebačka policija osumnjičila je u četvrtak vozača (61) da je početkom tjedna u Vodnikovoj ulici udarcem šakom u glavu teško ozlijedio 36-godišnjeg pješaka. Vozača je naljutilo to što je pješak prelazio prometnicu mimo obilježenog pješačkog prijelaza.

To je samo još jedan slučaj nasilja na ulicama koji se dogodio u proteklih tjedan dana.

PRELAZIO MIMO PJEŠAČKOG Šakom u potiljak: Ljutiti vozač nokautirao pješaka u Zagrebu

Vozači se tukli u Splitu

U utorak oko 16 sati u krugu splitske bolnice potukla su se dva vozača. Prema riječima čitatelja, potukli su se zbog toga tko će koga pustiti i tko ima prednost prolaska. Obojica su izašla iz svojih automobila i odlučili nesporazum riješiti šakama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Slično je bilo istog dana oko 18 sati u dubrovačkoj Vukovarskoj ulici, ali nije poznat razlog tučnjave. Policija nije dobila dojavu o tučnjavi u Dubrovniku, a u Splitu su izašli na mjesto sukoba, ali nikog nisu zatekli.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO: MLATILI SE NA CESTI U Splitu se potukla dva vozača, u Dubrovniku dvojica mladića...

Taksistu izmasakrirao lice u Zagrebu

Zagrebačkog taksistu (51) u nedjelju ujutro napao je mladić (23) i teško ga ozlijedio. Liječnici su mu dijagnosticirali prijelom kosti unutar lica te teške ozljede jabučice oka, zbog čega mu je trenutno ozbiljno narušen vid na jedno oko. Daljnjim pretragama u KBC-u Sestre milosrdnice bit će mu utvrđen opseg ozljeda, no najvjerojatnije ga očekuje operacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

U jednom trenutku taksist je iz vatrenog oružja pucao u zrak, a osumnjičeni ga je nastavio udarati. Ispalio je i drugi hitac u zrak, te je uspio ući u vozilo, no nije mogao zatvoriti vrata. Tada je primio najteže udarce i to dva udarca nogom u glavu od mladića koji inače trenira nogomet, te su tada i nastale teške ozljede lica i oka.

NAPAD U ZAGREBU Taksistu je izmasakrirao lice: Mladića svladavala 4 policajca

Nakon toga je stigla i policija, a kako se neslužbeno doznaje od očevidaca,  za savladavanje pomahnitalog mladića, koji je u trenu dolaska dviju patrola i dalje lupao po vozilu i pokušavao dodatno ozlijediti taksista koji je polako gubio svijest, su bila potrebna četvorica policajaca.

 

Komentari (84)
  • Ništa čudno ljudi godinama trpe i šute,samo je problem kad puknu na krivom mjestu pa ih ne zanima koga lupaju.

    18. 4. 2019,   15:40
  • Od svih događaja jedino mi nije jasan taksist. Jbt koliko vidim veći je od balavca, drugo bio je u ratu koliko pišu. Samim tim je dozivio puno veće traume od napada jednog agresivca. Treće, pa brani se brate. Tocno imam osjecaj da ga je jednom potegnuo da bi se mali skotrljo pod auto.

    18. 4. 2019,   16:46
  • Treba biti ISKREN i reći da je narod najviše razbjesnilo nekoliko tema od kojih je nekoliko najbitnijiha to su mješanje crkve u intimne djelove žena koje tada direkno projeciraju svoje nezadovoljstvo na muškarce. Zatim tu su problemi što narod guta go**a na dnevnoj bazi a onda oni tada svoje frustracije liječe na ženama kod kuće !

    18. 4. 2019,   16:28