Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nestala na Mljetu: 10.000 eura za informaciju o nestaloj Almi

None Foto: Pixsell/Facebook

Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom 'BIG BEN LONDON', bijele kratke hlače i sandale

Slovenka Alma Novljan nestala je na Mljetu 26. lipnja i od tad joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavio njezin suprug s kojim je boravila u autokampu 'Đenka' Lovište na Pelješcu gdje je i posljednji put viđena. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Njezina obitelj objavila je na Facebook stranici kako za informaciju koja će dovesti policiju na pravi trag nude nagradu od deset tisuća eura. Mole sve koji su vidjeli Almu da jave policiji ili na broj 112. 

MISTERIJ NESTANKA NA MLJETU Obitelj traži nestalu Slovenku: Netko ju je vidio u Dubrovniku?

Alma Novljan je visoka 162 cm, srednje je građe, ima plavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U trenutku nestanka na sebi je nosila crnu majicu s natpisom 'BIG BEN LONDON', bijele kratke hlače i smeđe sandale broj 39.

Usprkos svim sredstvima i trudu, potraga nije dala rezultata niti su uočeni novi tragovi. 

Komentari (18)
  • Vjerujte dragi ljudi, da znam nešto, nebi vam uzeo ni jedan euro. Nadam se da pronađete svoju voljenu osobu.

    16. 7. 2019,   16:14
  • Ja sam jednom zvao meter na telefon, prekida se veza non stop. I fiksni, mobilni...isto sve. Ja zovnem policiju da otidju provjeriti sta se dogadja...gospodja zajahala telefon i prica sa prijateljicom. U pm.

    16. 7. 2019,   16:13
  • zašto tek sada javno, nakon 20 -tak dana.

    16. 7. 2019,   16:49