Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Očajni brat nestale Hrvatice: 'Uhićeni je živio pored nas...'

None Foto: Reuters/Privatni album 2

Očajna obitelj nestale kćeri (14) Hrvatice iz Berlina i dalje traga za istinom. U berlinskom naselju Moabit, obitelj je živjela je samo pola godine. Nisu mogli ostati jer ih je sve podsjećalo na nestanak

Nakon svega ne osjećam se dobro. Obitelj i ja smo se nadali da je ona još živa, da je negdje pobjegla ili da je negdje drže zatočenu, rekao nam je Tomislav Baron, polubrat Georgine Krüger (14) koja je prije više od 12 godina nestala u Berlinu.

Uhićeni Ali K. (43) živio je 89 metara od kuće u kojoj je ona stanovala s majkom Vesnom. Tomislav kaže kako Alija K. u naselju nikad nije susreo.

NIJE BILA JEDINA... Podrum užasa krije tajnu: Ubio je kćer (14) Hrvatice u njemu?

- Tog muškarca nikad nisam upoznao. Nisam stanovao u toj ulici s majkom, ali sam ih posjećivao. Osumnjičenog nikad nisam vidio - rekao je Tomislav Baron. Policija ga je zbog slučaja nazvala u petak oko podneva. Nisu mu mogli reći nikakve nove informacije o slučaju.

- Pitao sam ih je li priznao, ali policajac mi to nije mogao reći - očajan je Tomislav. Nada da će uspjeti pronaći dovoljno dokaza da ga optuže za ubojstvo.

- Nadam se da će policija, ako je kriv, moći izvući njegovo priznanje - kaže Tomislav. U berlinskom naselju Moabit, njegova obitelj živjela je samo pola godine. Nisu mogli ostati jer ih je sve podsjećalo na nestanak. O otkriću policije javili su ostatku obitelji, no i sad moraju čekati i nadati se da će policija riješiti slučaj. U potrazi su policajci koristili pse tragače i dronove. 

Komentari (28)
  • nažalost, drukčije se i nije moglo očekivati u naselju gdje živi Ali, i "Aliji"

    9. 12. 2018,   20:01
  • Di su moji komentari? Zašto ih brišete? A, režim naredio cenzuru??

    9. 12. 2018,   21:14
  • Jedno Pitanje- Boli li manje kad je Silovatelj Djakon.Sućut svim Zrtvama i Obiteljima.

    9. 12. 2018,   20:56