Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oni uživaju: Horvatinčić gurao glazbi 500 eura, Kerum gledao

None Foto: čitatelj 24sata

Društvance je najviše ponio 'narodnjak' Šekija Turkovića 'Poslednji boem'. Na snimci se jasno vidi kako je Tomislav Horvatinčić velikodušno dao novčanicu od 500 eura

Iscurio je još jedan video fešte od vikenda u Požegi na kojoj su bili Tomislav Horvatinčić i Željko Kerum. Stari prijatelji slavili su Martinje u jednoj poznatoj vinariji, a Horvatinčiću je društvo radila i njegova partnerica Anica Đerđa Dilber.

U VINARIJI U POŽEGI Kako Kerum i Horvatinčić slave Martinje: Zagrljeni uz pjesmu

Društvance je najviše ponio 'narodnjak' Šekija Turkovića 'Poslednji boem' pa su sviračima u harmoniku gurali eure. Na snimci se jasno vidi kako je Horvatinčić velikodušno dao novčanicu od 500 eura. 

POGLEDAJTE VIDEO

Nazvali smo danas Tomislava Horvatinčića i upitali kako to da je odlučio na proslavi piti vino s obzirom na to da se na ročištima žalio na zdravstvene tegobe sinkope. On nam na pitanje nije želio odgovoriti već nam je spustio slušalicu. Keruma nismo uspjeli dobiti.

POGLEDAJTE VIDEO

Podsjetimo, kontroverznim zagrebačkim poduzetnikom sude za smrt talijanskog bračnog para u pomorskoj nesreći sredinom kolovoza 2011. godine kraj Primoštena. Tad je gliserom naletio na jedrilicu Santa Piacenza u kojoj su poginuli talijanski supružnici iz Padove, Francesco Salpietro i Marinela Patella Salpietro. 

Tema: Hrvatska

Komentari (203)
  • Nije mi žao što je na lopovski način došo do para i što se razbacuje sa 500 € nego mi žao što je čovjek vani a ubio tolke ljude. :-( Žao mi što obitelj poginulih mora gledati tu sinkopu kako fešta a na slobodi ... Žao mi što lik može podmitit sudove u HR. Moro sam ovo napisat da si bar malo dušu olakšam :-(

    14. 11. 2018,   13:22
  • Kriminalac skupa sa izdajničkom partijom HDZ.

    14. 11. 2018,   13:27
  • Dvije od 500€. Za svaki slučaj zbog sinkope.

    14. 11. 2018,   13:21