Obavijesti

Promo sadržaj

Osjeti pravi Jack Daniel's Experience i Dimensions festival

Osjeti pravi Jack Daniel's Experience i Dimensions festival
3

Osjeti pravi Jack Daniel’s Experience na Dimensions i Outlook festivalima u Puli

Iako je ljetna festivalska sezona na izmaku, organizatori Dimensions i Outlook festivala pobrinuli su se da ima nezaobravan kraj! A gdje je vrhunska glazba tu i Mr. Jack koji se od 1866. sjajno uklapa u svaki glazbeni žanr.

Pokretanje videa...

00:09

Bez obzira uživate li u zaraznim ritmovima ispred pozornice, na pozornici ili iza pozornice – Mr. Jack je ritual na svakom festivalu!

A vaš se stari prijatelj pobrinuo i za posebna iznenađenja, pa će na spomenutim festivalima svim posjetiteljima ponuditi autentično iskustvo, kroz Jack Daniel’s Experience punkt, vrhunske koktele po posebnim cijenama, jedinstvene darove i osvježenje bez premca, hit piće ljetne sezone, Lynchburg limunadu. 

Mr. Jack je tip koji je odmah s riječi prelazio na djela, stoga je za svoje prijatelje pripremio 2 x 2 seta ulaznica za Dimensions Festival i 2 x 2 seta ulaznica za Outlook Festival. Sve što trebate napraviti jest pratiti Mr. Jacka na njegovoj službenoj hrvatskoj Facebook stranici i ponuditi najbrži točni odgovor na nagradno pitanje. 

I dok se vi zagrijavate za nastupe više od 250 izvođača koji predstavljaju najbolje od elektronske i bass glazbe te soundsystem kulture, Jack je na ledu, hladi se i čeka vas za šankom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!