Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pijana vozačica koja je pogazila studenticu ostaje još u pritvoru

None Foto: 4

Tijekom istrage ispostavilo se kako Ivani Gotovac Soldić, djelatnici HAC-a i sindikalistici, nije prvi put da alkoholizirana sjeda za upravljač. Već je nekoliko puta zbog toga prometna policija sankcionirala

Još najmanje dva mjeseca iza rešetaka ostaje Ivana Tena Gotovac Soldić (38), protiv koje se vodi istraga zbog stravične prometne nesreće prije mjesec dana u središtu Splita.

Žena je pijana vozila Audi A3 splitskih registracija te je na Poljičkoj cesti udarila 19-godišnju Mariju Ćorić, studenticu iz Čapljine, na mjestu je usmrtivši. Na pješačkom prijelazu, dok je za djevojku bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu!

VOZAČICI 30 DANA PRITVORA Čapljinci su ogorčeni: "Naša Marija nije trebala poginuti"

Nije se zaustavila, nastavila je juriti dalje prema centru grada. Do nesreće je došlo oko 21.25 sati, a policija se odmah dala u potragu za vozačicom crnog Audija - uhićena je nekoliko sati kasnije, kada joj je izmjereno 1,1 promil alkohola u krvi.

Foto: umrli.info

Zanimljivo, u početku je tvrdila kako nije vozila već je policajce koji su joj banuli na vrata pitala 'tko mi je ukrao auto?', a da je kući stigla taksijem. Kasnije se branila šutnjom.

USMRTILA STUDENTICU U SPLITU Zbog pritvora: HAC je pijanoj vozačici dao neplaćeni godišnji

Inače, u pritvoru ostaje nakon današnje odluke sutkinje istrage splitskog Županijskog suda, a na zahtjev Općinskog državnog odvjetništva. Nakon uhićenja pa tako i sada odluka o njenom zadržavanju u zatvoru na Bilicama donesena je zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Foto: Facebook/Ivana Tena Gotovac

Tijekom istrage ispostavilo se kako Gotovac Soldić, djelatnici HAC-a i sindikalistici, nije prvi put da alkoholizirana sjeda za upravljač. Već je nekoliko puta zbog toga prometna policija sankcionirala.

Komentari (75)
  • Zlo na nogama!🙈

    23. 11. 2018,   16:06
  • A što je s onim dečkom koji je s mercedesom usmrtio djevojku na Ilici? Slobodan, to je to? Kazna?

    23. 11. 2018,   16:54
  • Kad se buka malo stisa, i stvar zaboravi (kao sto to uvijek u Hrvatskoj biva) eto nje za koju godinu kao procelnice za promet. Negdje u Hrvatskoj naravno! Ili mguce i ministrice prometa ili njegove zamjenice u vladi premijera Ivice Todorica, Zdravka Mamica, Nadana Vidosevica, Zeljka Keruma, Marine L. Merzel,,, i slicnih strucnjaka. Naravno, ako ju prije toga u tome ne onemoguci ciroza jetre.

    23. 11. 2018,   16:18