Obavijesti

News

Komentari 17

Ramljak ostao bez savjetnika: Marijan Stričević dao ostavku

Ramljak ostao bez savjetnika: Marijan Stričević dao ostavku
1

Stričević je, potvrđeno je tportalu iz Agrokora, radio za tu kompaniju od 1. prosinca 2017. do danas, i to kao savjetnik u beogradskoj tvrtki Idea d.o.o. koji je koordinirao rad tvrtki tog koncerna u Srbiji

VIDEO

Marijan Stričević, jedan od savjetnika izvanrednog povjerenika Ante Ramljaka u Agrokoru danas je doputovao u Zagreb i osobno uručio svoju ostavku, doznaje tportal. Učinio je to zato što je protiv njega krajem siječnja podignuta optužnica zbog izvlačenja 833.000 kuna iz TLM-a. Kako sam kaže, ne želi biti opterećenje izvanrednoj upravi Agrokora jer je prvi put u životu postao osumnjičenik.

Stričević je, potvrđeno je tportalu iz Agrokora, radio za tu kompaniju od 1. prosinca 2017. do danas, i to kao savjetnik u beogradskoj tvrtki Idea d.o.o. koji je koordinirao rad tvrtki tog koncerna u Srbiji.

"Razlog njegove ostavke, kako je pojasnio, kaznena je prijava protiv njega podignuta 23. siječnja ove godine i zbog koje je jutros u Šibeniku dao iskaz Županijskom državnom odvjetništvu.

Kako Stričević prema vlastitim riječima ne želi ni na koji način biti opterećenje postupku izvanredne uprave u Agrokoru i kako se prvi put u životu nalazi u statusu osumnjičenika te se želi u potpunosti posvetiti svojoj daljnjoj obrani, na vlastiti zahtjev s današnjim danom prestaje raditi u Idei Beograd', rekli su u Agrokoru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su