Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Raskomadano tijelo u jezeru: Riječ je o nestaloj TV zvijezdi?

None Foto: Wikimedia/Facebook

Austrijski istražitelji još pokušavaju saznati identitet žene. U utorak bi se trebala napraviti DNK analiza. Za to vrijeme mediji u Mađarskoj nagađaju da bi mogla biti riječ o njihovoj TV zvijezdi Fanni...

Raskomadano mrtvo tijelo žene pronađeno je nedavno u Nežiderskom jezeru koje se nalazi na granici Austrije i Mađarske. Prvo su pronašli torzo i glavu, a onda su istražitelji uz pomoć sonara i pasa pronašli dijelove ruku i nogu. 

- Pretpostavlja se da pronađeni dijelovi tijela pripadaju prije pronađenom torzu. Jasno je da su oni odvojeni od tijela i to oštrim predmetom - rekao je Roland Koch glasnogovornik državnog odvjetništva u gradu Željezno.

Two dead bodies in restaurant in Cologne UKLETA NJEMAČKA Strava u Kölnu: 'U šoku smo. Nada je bila draga i pouzdana'

Austrijski istražitelji i dalje pokušavaju saznati identitet pronađene žene. U utorak bi trebala biti napravljena DNK analiza.

Mađari: To je možda naša TV zvijezda Fanni

Za to vrijeme mediji u Mađarskoj nagađaju da bi mogla biti riječ o njihovoj TV zvijezdi Fanni (24) koja je sudjelovala u realityju.  Ona je nestala u studenom prošle godine. Bila je na rođendanskoj zabavi u Budimpešti na kojoj su zaklali svinju i ispekli ju. U ožujku je jedna televizija dobila anonimni poziv u kojem se tvrdilo da je Fanni na toj zabavi konzumirala previše droge i da je od toga umrla.

POKRENULA POTRAGU Očajna sestra moli za pomoć: 'Danijela je nestala u Berlinu!'

Mesar je raskomadao i pobjegao u Beč?

Tvrdilo se i da je mesar koji je bio prisutan na zabavi raskomadao njezino tijelo. Mesar je navodno nakon toga pobjegao u Beč, piše OE24 koji se pita da li je tijelo mrtve djevojke možda bačeno u spomenuto jezero. 

Komentari (71)
  • "Bila je na rođendanskoj zabavi u Budimpešti na kojoj su zaklali svinju i ispekli ju." - ovo je iznimno bitan podatak u članku.

    17. 4. 2018,   15:19
  • Bila je na rođendanskoj zabavi na kojoj su zaklali svinju i ispekli???

    17. 4. 2018,   16:01
  • Placem LOL bila na proslavi gdje su zaklali svinju I ispekli ju...pa tko ove gluposti pise?????

    17. 4. 2018,   16:41