Obavijesti

Promo sadržaj

Razvoj karijere u najboljim hrvatskim hotelima

Razvoj karijere u najboljim hrvatskim hotelima
4

Maistra traži osobe s iskustvom u vođenju tima u odjelu hrane i pića što uključuje rad u nekim od najboljih restorana u Hrvatskoj te onih koji će se tek otvoriti u novom Grand Park Hotel Rovinj

Dugogodišnjim investicijskim ciklusom vrijednim četiri milijarde kuna te strateškim partnerstvom Adris grupe i HUP-a Zagreb, Maistra je postala najveća nacionalna turistička tvrtka pozicionirana u rastućim i međunarodno prepoznatljivim odredištima – Rovinju, Vrsaru, Dubrovniku i Zagrebu. Svom Collection brandu koji objedinjava najbolje hrvatske hotele od idućeg proljeća pridodaje i Grand Park Hotel Rovinj. Ovaj će hotel zaposliti novih stotinjak zaposlenika. Među njima će biti i voditelji u jednom od najvažnijih segmenta ponude samog hotela, hrana i piće, s obzirom da će novi hotel imati šest restorana i barova. 

Svi zainteresirani stručnjaci tog profila imaju priliku prijaviti se za radno mjesto već sada. Ukoliko zadovolje selekcijski postupak, postat će dio vrhunskog tima u kojem im se pruža mogućnost cjelogodišnjeg zaposlenja te nezamjenjivo iskustvo rada u profesionalnom, poticajnom i stručnom okruženju uz mogućnost daljnjeg napredovanja. 

„Glavnina naših ugostiteljskih objekata unutar Maistra Collection branda posluje tijekom cijele godine pa govorimo o cjelogodišnjem zaposlenju. Prilika je to za intenzivan profesionalni i osobni razvoj naših zaposlenika. Riječ je o najvišoj razini kvalitete ponude i usluga koju pružamo gostima u svojim restoranima i barovima pa je logično da od svojih zaposlenika u tom dijelu poslovanja imamo visoka očekivanja i kontinuiramo ulažemo i njihovo daljnje usavršavanje. Provodimo edukacije iz područja sommelierstva, educiramo bariste, barmene, organiziramo master classove s vrhunskim svjetskim kuharima… Najboljima nudimo mogućnost dodatnog osposobljavanja u suradnji sa École hôtelière de Lausanne kao i stipendije za École Ritz Escoffier“, objašnjava Tina Turk Lupieri, direktorica Sektora ljudskih potencijala u Maistri.

Važno je spomenuti da iako najveći broj Maistrinih zaposlenika dolazi iz Istre, sve je veći broj zaposlenika iz ostalih dijelova Hrvatske pa čak i inozemstva. Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je isti potreban, osigurava dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se i dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć. 

Ako imate najmanje pet godina radnog iskustva u hotelima kategorije pet zvjezdica na pozicijama voditelja tima ili odjela, javite se  do 19. studenoga na posao.maistra.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.