Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Samsung QuickDrive perilica: revolucija u pranju rublja

None Foto: Samsung 3

Inovacije više nisu rezervirane samo za tehnološki napredne poslove, već i kako bi nam olakšale svakodnevni život, čak i u naizgled banalnim situacijama

Među njima su i svakodnevni kućanski poslovi, poput usisavanja, pranja suđa ili rublja, u koje utrošimo dobar dio svog slobodnog vremena. Na tragu inovacija za lakši život, osmišljena je i najnovija generacija perilica za rublje s jedinstvenom QuickDrive tehnologijom.

Foto: Samsung

Sve ono što smo oduvijek željeli od perilice rublja, pa i mnogo više, nalazi se u jednoj Samsungovoj perilici rublja. Osim što je glavna svrha QuickDrive perilice – brzo i kvalitetno pranje rublja – u potpunosti unaprjeđeno, perilica je ekološki standardizirana te prilikom svakog pranja štedi čak 20 posto više energije.

Standardni ciklus pranja rublja u perilici, koji se sastoji od pretpranja, pranja i centrifugiranja, QuickDrive odradi za samo 39 minuta. Kako bi rublje doista bilo kvalitetno oprano kao da je perilica odradila svoj uobičajeni program pranja, tu je EcoBubble pametna značajka. Miješanjem zraka i vode u QuickDrive perilici, EcoBubble stvara mjehuriće deterdženta koji brže prodiru u tkanine i povećavaju učinke deterdženata čak i pri niskim temperaturama. 

Za održavanje performansi pranja i pomnu njegu tkanina, brinu se pametne značajke Laundry Recipe te HomeCare Wizard. Kako bi odabrali najoptimalniji ciklus pranja, Laundry Recipe daje vam preporuke za pranje ovisno o boji, vrsti i oštećenju tkanine. O potencijalnim problemima na vrijeme će vas obavijestiti HomeCare Wizard te automatski pružiti brzu podršku za rješavanje eventualnih problema. Uz pametnog pomoćnika u obliku QuickDrive perilice, pranje rublja ne predstavlja još jedan zamoran kućanski posao, već čini naš dom inovativnijim i naprednijim.
 

Tema: Promo sadržaj