Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Škoro o suradnji s državom: 'Sve sam stekao svojim radom'

None Foto: Facebook

Nikada nisam tajio svoje poslove i poslovne udjele koje imam. Ponosni sam vlasnik, nažalost samo pet posto udjela, u tvrtki Omega software

Danas je na djelu bio pokušaj moje kompromitacije s ciljem da me stave u isti koš s obrnutom političkom elitom, rekao je Miroslav Škoro u videu koji je objavio na svom Facebooku komentirajući napise o suradnji države i tvrtke u kojoj on ima vlasnički udio. 

Tvrdi da se htjela stvoriti percepcija da njegova tvrtka, u kojoj ima 5 posto udjela, radi milijunske poslove s državom, jer je ministrica Gabrijela Žalac s 14 godina u njegovu spotu jahala konja.

Dodaje kako je, eto, kao vidoviti Milan već 1993. znao godine da će Gabrijela Žalac jednog dana biti ministrica. Potom je naglasio kako ga najviše vrijeđa što Žalac nije jahala konja, već je glumila u spotu Šumi, šumi javore. 

- Nikada nisam tajio svoje poslove i poslovne udjele koje imam. Ponosni sam vlasnik, nažalost samo pet posto udjela, u tvrtki Omega software - rekao je Škoro i dodao da u njoj radi stotinjak inženjera i stručnjaka koje su uspjeli zadržati u Hrvatskoj te rade na originalnim hrvatskim softverskim rješenjima. Dodao je i kako rade i sa drugim ministarstvima i institucijama, a poslove dobivaju na otvorenim javnim natječajima.

'OD SVEGA RADITE AFERU' Škoro i Žalac u suradnji teškoj 26 mil. kuna: 'To je normalno'

- Sve u životu stekao sam svojim radom i za svaku kunu mogu dokazati podrijetlo - kaže Škoro.

Dodao je da će nakon pobjede na izborima i promjene Ustava raspisati zakonodavni referedum, s prijedlogom zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine. Naglasio je da će prvo zatražiti da se ispita njegova imovina, a potom sva ostala. 

Komentari (174)
  • Svojim radom.Ha ha a pokradene donacije

    4. 7. 2019,   18:22
  • Svi su sve što imaju "stekli svojim radom", samo neki su radili pošteno, pa je to što su stekli "skromno", ali barem časno. Neki su pak bili "podobni", pa su stekli "luksuz". Djeca ovih što su pošteno stekli, morala su otići gdje je Škoro "slučajno" otišao za vrijeme rata, a Škorina djeca se danas mogu "razmetati", u Hrvatskoj, onim što je njihov otac, eto isto "pošteno stekao", svojim radom. Oj državo jbm li te.

    4. 7. 2019,   18:54
  • Ništa se u politici ne događa slučajno, tako ni ponovni susret Žalac-Škoro

    4. 7. 2019,   18:54