Obavijesti

News

Komentari 10

Snijeg pao na Sljemenu! A prije nekoliko dana grijalo nas 20°C

Snijeg pao na Sljemenu! A prije nekoliko dana grijalo nas 20°C
1

Snijeg je na Sljemenu počeo padati u petak ujutro, a bit će ga i u nastavku dana, pretežito u gorju, dok će u nizinama biti kiše i pljuskova. Takav će biti i vikend. Idući tjedan stiže toplije vrijeme

VIDEO

Promjenjivo i pretežno oblačno s povremenom kišom, ponegdje i snijegom uz temperature koje će u mnogim mjestima biti niže od prosječne za ovaj dio travnja. To je prognoza za nadolazeći vikend koju je potvrdio bijeli pokrivač na Sljemenu.

Snijeg je na Sljemenu počeo padati u petak ujutro, a bit će ga i u nastavku dana, pretežito u gorju, dok će u nizinama biti kiše i pljuskova. 

Osim niže temperature nego prošlih dana, osjećaj hladnoće u kopnenom će području pojačavati često umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom Jadranu bura.

Vikend će također biti kišovit i hladniji nego inače u ovo doba, a sunčanije i toplije vrijeme očekuje se tijekom idućeg tjedna.

Dolaze nam najhladniji dani: U petak i subotu moguć i snijeg
Dolaze nam  najhladniji dani: U petak i subotu moguć i snijeg

Hrvatska u subotu

U unutrašnjosti pretežno oblačno, ujutro ponegdje s maglom. Povremeno kiša, u višim područjima i susnježica i snijeg, glavninom u prvome dijelu dana.

Na Jadranu promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima uz mogućnost za kišu i grmljavinu ponegdje na jugu. Vjetar slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni i zapadni.

Na Jadranu slaba i umjerena, uglavnom podno Velebita mjestimice jaka bura s olujnim udarima, a na jugu jugo i istočnjak. Najniža jutarnja temperatura od 1 do 6, u gorju malo niža, a na Jadranu između 7 i 12 °C. Najviša dnevna većinom od 5 do 11, na Jadranu između 11 i 16 °C, piše Državni hidrometeorološki zavod.

VIDEO: Ovako je bilo početkom travnja

Pokretanje videa...

Zagreb pogodila tuča 00:46

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.