Obavijesti

Promo sadržaj

Spektakularan novogodišnji doček u Splitu

Spektakularan novogodišnji doček u Splitu
9

Ako još uvijek niste sigurni kamo na novogodišnji doček, ne trebate brinuti. Splitski Radisson Blu Resort & Spa ponovno organizira, sada već tradicionalnu, novogodišnju zabavu

Staklene stijenke koje okružuju restoran pružaju predivan pogled čak i u hladnim zimskim danima, a izlaz na prostranu terasu s jednim od najljepših pogleda u Splitu dodaje osjećaju ekskluzivnosti. Kako bi se ugođaj podigao na još višu razinu, terasa je prošle godine u potpunosti obnovljena te opremljena novim namještajem. Piće dobrodošlice, ali i čašu pjenušca za zdravicu točno u ponoć koji su dio novogodišnjeg paketa zasigurno ostavljaju dojam, no uključena buffet večera i neograničena konzumacija pića su ono što će ovu večer učiniti uistinu bezbrižnom i nezaboravnom.

Kako bi novogodišnja ponuda bila što potpunija, hotel nudi i mogućnost smještaja po promotivnim cijenama u nekoj od 252 raskošnih soba i apartmana. Ukoliko se odlučite svojoj zabavi nadodati i boravak u hotelu, očekuje vas doručak, pristup brzom bežičnom internetu, kao i korištenje najvećeg splitskog Spa centra koji se proteže preko 2000 četvornih metara. Razbudite se laganim plivanjem u unutrašnjem bazenu, opustite se u jacuzziju ili se riješite toksina u jednoj od dostupnih sauna. Spa je također prošle godine doživio „facelift“, kao i još neka područja hotela.

Kvaliteta Radisson Blu Resort & Spa, Split je ove godine prepoznata i od strane struke i profesionalaca na Danima hrvatskog turizma na Hvaru, gdje je hotel ove godine nagrađen za najbolji hrvatski hotel za 2018. u kategoriji 4 zvjezdice.
Sve informacije o dočeku možete zatražiti na internet stranici hotela, putem maila info.split@radissonblu.com ili pozivom na 021 30 30 30.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!