Obavijesti

News

Komentari 58

U brusilicu je stavio eksploziv koji je usmrtio njegovog brata

Muškarac (64) je radi čestih krađa u njegovu vikendicu na području Petrinje u kućište brusilice koju je posjedovao umetnuo eksploziv u namjeri da spriječi daljnje provale...

VIDEO

Policija je završila istraživanje nad muškarcem (64) kojeg sumnjiče da je 11. studenog 2015. prouzročio smrt brata (68). 

Muškarac (64) je radi čestih krađa u njegovu vikendicu na području Petrinje u kućište brusilice koju je posjedovao umetnuo eksploziv u namjeri da spriječi daljnje provale. 

- To je učinio iako je bio  svjestan da na taj način može prouzročiti smrt ili tjelesnu ozljedu osobe koja dođe u kontakt s navedenom brusilicom - priopćila je policija.

Brusilicu je s još jednom odložio u ormar u jednoj prostoriji u vikendici. Brusilicu je 11. studenoga 2015. godine iz ormara u vikendici uzeo njegov 68-godišnji brat, koji je idućeg dana u svojoj garaži u Ulici Tina Ujevića u Sisku isprobavao njihovu ispravnost. 

- Tom je prilikom došlo do aktiviranja umetnutog eksploziva i izbijanja eksplozije, od koje je isti na mjestu smrtno stradao. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke - navodi policija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.