Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U zatvor će na 13 dana, a žele mu trajno oduzeti i 'Suzanu'

None Foto: YouTube

Nakon što je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu odbilo kaznenu prijavu za obijesnu vožnju, splitski 'Mad Max' u zatvor će na 13 dana, a žele mu i trajno uzeti motor Suzuki vrijedan 15 tisuća eura...

Kako Slobodna Dalmacija doznaje na splitskom Prekršajnom sudu, mladiću je zbog divljanja Splitom određeno 13 dana zadržavanja u zatvoru na Bilicama zbog većeg broja prekršaja počinjenih 7. studenog, a koji se uglavnom odnosena prekoračenje brzine i prolaske kroz crveno svjetlo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Okrivljeni 19-godišnjak pred sudom nije poricao krivnju te se ispričao i objasnio da je snimku objavio na društvenim mrežama 'kako bi zaradio nešto novaca'. 

ADRIAN P. OSTAJE U PRITVORU Sud ga zadržao: Divljao i jurio, ali to nije bila obijesna vožnja?!

On je, inače, prethodno pravomoćno osuđivan šest puta zbog počinjenja prometnih prekršaja, a Općinsko državno odvjetništvo je predložilo i da ga kazne kaznom zatvora primjerenom počinjenim prekršajima i najvećom novčanom kaznom za svaki pojedini prekršaj.

Uz to, Odvjetništvo je predložilo da mu se zabrani upravljanje vozila na dvije godine te da mu se trajno oduzme motocikl Suzuki koji je inače od milja zvao 'Suzana' te koji košta 15 tisuća eura.

 
Komentari (153)
  • Vani je uskoro i opet po starom. O njemu ćemo čitati u crnoj kronici, samo je pitanje hoće li biti njegova smrt u pitanju ili nekog nedužnog djeteta koje je prelazilo pješački prijelaz ili slično.

    14. 11. 2019,   15:48
  • Bolje da mu trajno oduzmu “Suzanu” nego da necija majka roni suze zbog njega.

    14. 11. 2019,   16:16
  • Debili balavi svi skupa i ta cura njegova kao youtuberica ela ..neradnici i nepridonose drustvu s nicim....trulo uzviseno drustvo izamrikanizirano

    14. 11. 2019,   17:01