Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ubio je mačića, to je gnjusno! Više ne radi u mom restoranu'

None Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Vlasnik varaždinskog restorana čiji je zaposlenik sjekirom ubio mačića na Facebooku je napisao da nije znao za to. Kaže da je njegov obraz čist, ali i da nije siguran hoće li dalje raditi

Podsjećamo, Hrvatsku je šokirao slučaj pizza majstora koji je na parkiralištu ispred jednog varaždinskog restorana 21. kolovoza sjekirom ubio mačića.

Slučaj je prijavljen policiji, a protiv počinitelja je kaznenu prijavu najavila i varaždinska udruga za zaštitu životinja - 'Spas'. 

STRAVA U VARAŽDINU Zaposlenik pizzerije sjekirom ubio macu: 'Da jesam, pa što'

Vlasnik varaždinskog restorana otpustio je svog zaposlenika, a nakon svega se javnosti obratio putem Facebooka

- Kao prvo, imam potrebu ispričat se za zločin koji nisam počinio niti sam bio prisutan kada se dogodio, i tu potrebu imam baš ja koji kod kuće živim s maltezerom od 4 kile koji svaku večer spava na nogama moga djeteta.

- Kao drugo, želio bih se ispričati što nisam znao prepoznati da u svom "Raju" imam metastaze koje me u bilo kojem trenutku mogu uništiti. Da, ispričavam se što nisam znao da imam rak.

- Kao treće, htio bih reći da sam danas doživio ogromno razočaranje u ljudski rod što zbog svojih zaposlenika što zbog vas koji ste nas osipali komentarima punim mržnje tako da sam od danas još više zavolio životinje. 

- Poanta ove moje objave je ta da u ime mojeg obrta osuđujem ovaj nemili događaj i da mi je bitno samo to da je moj obraz i obraz moga obrta u potpunosti čist, a sad dali ću i dalje raditi ili ne, to ću sam odlućiti kroz nekoliko dana kada se malo u meni smiri to razočaranje i slegnu emocije.. Ps: volite i dalje životinje više nego ljude, od njih ćete doživjet daleko manja razočaranja nego u ljudskog roda, stoji u objavi na Facebooku. 

Reakcije u komentarima na status su podijeljene: neki su vlasniku dali podršku, a drugi mu ukazuju da je zaposleniku dao otkaz tek kada je sve procurilo u javnost. 

S obzirom na to da smo "ja" (gazda) i moj obrt raj u proteklih 15 sati doživjeli ogroman medijski linč od strane portala...

Objavljuje Pizza House Raj VaraždinSrijeda, 28. kolovoza 2019.
Komentari (102)
  • Pa nisi ti covjecd kriv za sve sta tvoji ljudi naprave, nikome na celu ne pise da je sadist, ovaj to je samo budi oprezan taki su u stanju uciniti i gorih stvari!

    29. 8. 2019,   10:20
  • gnjusan čin nad mačićem. gledala sam jučer jednog mačića koji je trebao priječi cestu punu automobila, došao je do pješačkog i čekao trenutak kada je otrčao na drugu stranu. često se pitam što se to sa ljudskim rodom dogodi da se ovako ponašaju

    29. 8. 2019,   10:28
  • U čuzu na 6 mjeseci. Pa nek zna da to nesmije raditi

    29. 8. 2019,   10:23