Obavijesti

Promo sadržaj

Uz nove tehnologije do sigurnih online zajmova u roku 15min

Uz nove tehnologije do sigurnih online zajmova u roku 15min
1

Brz i jednostavan postupak podnošenja zahtjeva. Bez čekanja u redu, bez papirologije i bez nepotrebne gnjavaže

Uz pomoć novih tehnologija tvrtke su u mogućnosti uspješno pratiti sve potrebe današnjeg društva. Poslovne procedure sa dugim čekanjima u redovima i previše papirologije postaju prošlost. Jedna od grupa  korisnika kratkoročnih zajmova su i nove generacije koje gotovo ni ne poznaju takve poslovne procese.

Sigurno ste čuli za pojam kao što je Fintech – financijske tehnologije koje omogućavaju poboljšanje aktivnosti u financijskom svijetu. U svijetu  online zajmova Fintech omogućava njihovo odobrenje u roku od 15min. 

Bilo da Vam novac treba  za troškove neočekivanih kućnih popravaka ili troškove putovanja, Vi ste onaj koji određuje svrhu namjene zajma. Sve što trebate napraviti je registrirati se na stranici te ispuniti online obrazac. Nakon što je zajam odobren biti ćete obaviješteni, te će novac ubrzo biti na Vašem računu.

Cash-Expert S.L. www.cash-expert.com je španjolska nebankarska korporacija za obavljanje djelatnosti dodjeljivanja online zajmova a spada u ustanove koje se nazivaju ne-bankarske financijske institucije. 

Specijalizirani su za nenamjenske, kratkoročne potrošačke zajmove koje pružaju prvenstveno putem Interneta. Odobravaju zajmove u iznosima od 500,00 do 10.000,00kn, a trenutno nude i pogodnost otplate na više rata. 

Budite i vi zadovoljni korisnici sigurnih i brzih usluga www.cash-expert.com. Uz pomoć stručnog managementa te najsuvremenijih alata za usluge u financijskoj industriji Cash-Expert S.L. teži pružanju najkvalitetnije moguće usluge mikrofinanciranja.  
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.