Obavijesti

News

Komentari 257

'Vrludao je BMW-om, promašio me za nekoliko centimetara'

'Vrludao je BMW-om, promašio me za nekoliko centimetara'
6

Nakon snimke naleta na naplatne kućice, nova snimka pokazuje vozača kako vrluda autocestom. Čitatelj Varaždinskog.hr kaže da ga je BMW prije strašne nesreće promašio za nekoliko centimetara

VIDEO

Nakon snimke koja pokazuje vozača BMW-a kako velikom brzinom nalijeće na vozila na naplatnim kućicama, portal Varaždinski.hr objavio je novu snimku vozača BMW-a na kojoj je vidljivo da 'leluja' po autocesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:54

Čitatelj je ispričao i kako je sam skoro postao njegova žrtva. 

- Snimao sam njegovu vožnju autocestom još od Varaždina, budući da nije vozio po propisima, već je vrludao cestom. Prije nego se zabio u naplatne kućice, promašio me za nekoliko centimetara - kazao je čitatelj Varaždinskog i dodao da je bio šokiran takvom vožnjom. 

Pokretanje videa...

01:07

U teškoj nesreći na naplatnim kućicama Sveta Helena na A4 u četvrtak je teško ozlijeđeno troje ljudi, dvoje roditelja i dijete, koje su prevezli u bolnicu. 

'Izašao je iz auta i ponavljao u šoku: Bože, što sam napravio?'

Vozač (35) BMW-a punom brzinom zabio se u Škodu, čiji je vozač (38) usporavao ispred naplatnih kućica zbog Audija koji je bio zaustavljen.  Nakon što se vozač BMW-a zabio u njih, Škoda je odletjela u betonski zid, a zatim i u dvije naplatne kućice prije nego što je udarila u stražnji dio Audija, kojim je upravljao 32-godišnjak.

U zagrebačkoj policiji rekli su za Dnevnik.hr kako je kriminalističko istraživanje u tijeku i da čekaju rezultate nalaza krvi i urina vozača koji je skrivio nesreću. Navodi se da je policija mogla zadržati vozača 12 sati (iznimno 24), ali da ako nema naznaka da bi osumnjičenik mogao nastaviti  s činjenjem kaznenog djela ili počiniti neko novo, pobjeći ili utjecati na svjedoke - nema razloga za njegovo zadržavanje u pritvoru. Tek nakon konačni rezultata u istragu se uključuje DORH koji može predložiti istražni zatvor, a za što trebaju također biti isti uvjeti - kad postoji opasnost od bijega, utjecaja na svjedoke ili ponavljanja kaznenog djela.

POGLEDAJTE TRENUTAK SUDARA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 257
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u