Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Znate li ubojicu?' Preminula je i beba izbodene trudnice (26)

None Foto: 4

Policija istražuje slučaj ubojstva trudnice Kellymary Fauvrelle (26) blizu Londona. Izbodena je u svojoj kući. Liječnici su je odmah porodili i tako spasili njenog sina. Međutim, danas je, pet dana nakon poroda, preminuo

Jedva čekam da te upoznam, Riley, napisala je majka još nerođenom sinu kraj slike s ultrazvuka i sve objavila na društvenoj mreži. Nažalost, nije ga uspjela upoznati. Kellymary Fauvrelle (26) nepoznati je napadač prije pet dana nasmrt izbo u visokoj trudnoći.

Bilo je to u blizini Croydona kod Londona. Liječnici i obitelj nadali su se da će barem njezin sin preživjeti. Davali su mu 50 posto šanse za preživljavanje, ali nije izdržao. Preminuo je u srijedu. 

NAPAD U LONDONU 'Samo je htjela postati mama': Ubili su trudnicu, beba kritično

Policija je privela muškarca (37) i muškarca (29) koji su u međuvremenu pušteni zbog nedostatka dokaza. Na snimkama nadzornih kamera vidi se kako muškarac s kapuljačom na glavi mirno prolazi kraj Kellymaryne kuće neposredno prije ubojstva.

Taj isti muškarac na snimkama bježi glavom bez obzira nakon ubojstva. Policija je snimku objavila te moli građane ako prepoznaju muškarca da im odmah to dojave. Susjedi su za sad ispričali da su u noći ubojstva čuli kako netko u kući vrišti te da je nakon toga žena istrčala na ulicu i srušila se. 

PRONAŠAO JU PARTNER Strava u Španjolskoj: Trudnicu ubili u stanu i odsjekli joj glavu

Ubojstvo Fauvrelle 64. je ubojstvo u Londonu ove godine. 

- Nasilju protiv žena nema mjesta u našem gradu i stravična ubojstva u domovima poput ovog pokazuju s kakvim se problemom suočavamo. U mislima sam s nevinim djetetom te s majkom koja je tako tragično preminula -e napisao je na Twitteru gradonačelnik Londona Sadiq Khan. 

Tema: Hrvatska

Komentari (19)
  • Znam ubojicu, 100% neki autohtoni englez crnac ili arap musliman.

    3. 7. 2019,   20:33
  • Jako opasan London postao ja sam trenutno na lokaciji Edmonton Green to je užasno crnci i muslimani koda su sa lanca pušteni i Rumunja jako puno došlo isto lud Narod ko kod nas romi..mislim da svaki drugi tu nosi nešto kod sebe ni slučajno ne smijete nekog krivo pogledat tu te iz čistog mira netko napadne..danas dečko sa francuskim ključem nasred ceste ganja drugog nisam mogao vjerovat kada sam to vidio odmah sam ušao u prvu trgovinu kada sam to vidio koda je neko ludilo u zraku pa su takvi ljudi..po noći ku*** na svakom cosku dilera kolko ti srce poželi znam da ima mirnih lokacija ali to je mnogo skupo ovdje di sam ja nikome ne preporucam jedino ako nemate drugog izbora..privremeno samo...jako malo Engleza ima problem rade ti došljaci nadam se da će se nešto promjenit jer ovo neće biti dobro a policija im je užas trebalo bi ih vise biti po cesti pogotovo noću

    3. 7. 2019,   20:56
  • Znam ga, baš je jučer došao ovdje iz Londona. Dajte molim vas.

    3. 7. 2019,   20:43