Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baka Marija kladi se na svog Roka: Najviše voli moju juhicu

None Foto: Mateo Ivić/24sata 6

'ŽIVIMO NJEGOV SAN' Marija Blažević pomno prati svaki korak na izraelskoj avanturi svog unuka Roka. Čim se vrati, pripremit će mu omiljene specijalitete

Marija Blažević (76) ima petero unučadi, ali Roko je trenutačno u 'prvom planu'. Baka Marija postala je poznata po videouratku njezine unuke Tine, koja je snimila trenutak Rokove pobjede na Dori, kad je baka Marija od sreće poljubila televizor:

- Uh, kakva je to sreća bila, euforija, ludilo! Svi smo bili ludi od sreće, ne mogu ni opisati taj osjećaj - rekla nam je Rokova baka Marija koja će pratiti polufinale na istoj lokaciji, u Žrnovnici, u krugu obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pratim s obitelji svaki detalj pjevačkog natjecanja, ja to sama ne bih izdržala. Mislim da bih iz kože iskočila. Ako uđe u finale, super, ali i ako ne uđe, bit će dobro. Čovjek se uvijek nada, a što da vam kažem, Bog ga je nagradio glasom, ali on i radi na tome od malih nogu - kaže baka.

BRITANCI O PLESAČIMA Dok Roko odmara glas, njegovi 'anđeli' Diego i Endi su na plaži

Roko je s bakom Marijom često dijelio detalje svog nastupa o Eurosongu:

- Da, i uvijek bih rekao da je pjesma odlična i da je veliki optimist, a da mu se sviđa i cijeli scenski nastup koji je njegova ekipa osmislila.

Foto: Mateo Ivić/24sata

A kad mu obveze dopuste, Roko je često na ručku kod bake, na domaćoj spizi:

- On vam je jednostavan, a najviše voli našu izvornu hranu, teletinu s bižima, sarme, punjene paprike. Evo sad kad se vrati, on će meni reći: ‘Ajde, bako, napravi ti meni jednu dobru juhu da se malo oporavim’ - ispričala nam je Marija Blažević te dodala kako je Roko omiljen u obitelji:

- Ma vole ga svi, od društva iz razreda do susjeda i prijatelja zato što je jednostavna i dobra osoba. Takav je moj Roko - rekla je baka Marija i na kraju nam odala malu tajnu:

- Iako mu kladionice ne daju velike šanse, ja im ne vjerujem. I kladila sam se na svoga Roka! A ako dobijem, bit će za jedan dobar pobjednički tulum!

Foto: Instagram

Splitski pjevač inače je maturant IV. gimnazije “Marko Marulić” gdje navijačka euforija traje tjednima. Premda njegovi profesori i kolege iz razreda nisu željeli predviđati Rokov plasman, pripremaju za njega iznenađenje čim se vrati s najvažnijega svjetskoga pjevačkog natjecanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentari (21)
  • Kako da navijam za nekog tko se stidi svog jezika i pjeva na engleskom?Predstavlja li on englesku ili hrvatsku...??

    16. 5. 2019,   19:53
  • Najvise voli moju juhicu...jako vazan podatak

    16. 5. 2019,   20:52
  • oke

    16. 5. 2019,   19:06