Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

BB Ana-Marija: 'I dalje tvrdim kako je Bojan moj tip čovjeka'

None Foto: Privatni album/RTL 12

BURAN ODNOS Iako se Bojan s njom često svađao, Velikogoričanka za njega ima riječi hvale. Ispričala je da ju je osvojio svojim ‘otvaranjem’

Naravno da mi je žao jer sam prijavom za ovaj show htjela probiti granice svojih osobnih stajališta i probuditi definitivni kaos u svojim mislima, otkrila nam je Ana-Marija Brdek (30), koja je u nedjelju napustila Big Brother kuću.

Foto: RTL televizija

Prilikom ulaska je, priznaje, imala na umu pobjedu, no to se s vremenom promijenilo. Smatra da je iz Big Brother kuće izašla kao pobjednik, zbog novih prijateljstava koje je tamo stekla. Voljela bi da pobijedi Orky, a nastavit će druženje s Marinom i Tomislavom.

Foto: RTL

- Hm, Bojan. On će se svakako pojaviti u mojoj budućnosti jer je, neovisno o svim nesuglasicama, naše prijateljstvo odradilo najveću ulogu - rekla je Velikogoričanka koja je imala 'buran' odnos sa sustanarom. Prvo bi si nježno šaputali, a ubrzo bi se posvađali.

Foto: RTL televizija

- Bojan je, kao što sam i prvom prilikom rekla, moj tip čovjeka. Samozatajan, siguran, dozirano arogantan, neizmjerno spontan i talentiran za sve vrste izazova - izjavila je.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Kaže da ne može nagađati kako bi se njihov odnos mogao razvijati da se nisu sreli u kontroliranim uvjetima. Kod njega ju je privuklo 'otvaranje', a kaže kako bi mogla biti u vezi 's osobom kao što je Bojan'.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Najviše se svađala s Antonijem koji joj, kaže, nikako nije legao. Kao i ostali sustanari, i Ana-Marija tvrdi da je najdvoličnija osoba u kući Ribica.

Foto: RTL televizija

- Sudjelovala sam u njezinim krahovima koji su često potvrđivali njezinu nepripadnost i djelomično proračunati način djelovanja u Big Brother kući - rekla je PR menadžerica koja je ispala dva tjedna prije finala showa.

EMISIJA UŽIVO Ispala Ana-Marija: Finalisti su Orky, Bojan, Ribica i Antonio

Ana-Marija se sada, između ostalog, posvetila i svom profilu na društvenoj mreži 'Guru treba' na kojem objavljuje, kako kaže, komične video uratke. 

VIDI OVO: 7 genijalnih WiFi imena koja će te nasmijati

Komentari (46)
  • Ja isto mislim da je ona ko stvorenena za njega jer malo je takvih koje mogu trpiti takovog egotripera.

    24. 4. 2018,   12:43
  • Anamarija je jedino u pravu kad je u pitanju ribica...Ta glumi zatupljenu i naivnu osobu ali iza te maske se krije veliki dvolični i proračunati monstrum...

    24. 4. 2018,   12:48
  • Mene zanima bude li njih sram nakon što izađu van... Ne toga kako su ispali, nego što su uopće sudjelovali u takvom nečemu...

    24. 4. 2018,   12:14