Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bliži se šezdesetoj, a žari i pali: I dalje pokazuje noge u minici...

None Foto: 5

Fahreta Živojinović, poznatija kao Lepa Brena, bliži se šezdesetoj, a i dalje izgleda odlično, samo su neki od komentara njezinih obožavatelja koji su nakon koncerta u Budvi ostali šokirani izgledom pjevačice

Pjevačica Lepa Brena (58) već godinama dobiva pohvale obožavatelja na račun izgleda. Čini se kako pjevačica nikad nije izgleda bolje što ponosno pokazuje na društvenim mrežama. Brena je nedavno, za koncert u Budvi, obukla kratku bijelu haljinu i naglasak stavila na svoje noge, a njezini obožavatelji nisu mogli vjerovati kako se pjevačica bliži 60. godini.  

Foto: Instagram

- Bez konkurencije. Mlađe pjevačice mogu se posramiti svojim izgledom - napisao joj je obožavatelj u komentarima, a mnogi su se složili kako Brena s godinama izgleda sve bolje. 

Nije čudno kako Brena za svoje koncerte bira pomalo izazovne kombinacije. Tako je početkom srpnja na koncertu u Banja Luci mamila poglede u pripijenoj bijeloj haljini s dubokim dekolteom. Zbog koncerta je zaustavljen promet, a na Trgu Krajine nastala je gužva. 

Foto: Instagram

Pjevačica se nedavno, kako pišu srpski mediji, podvrgnula zahvatu vađenja starih, istrošenih silikona iz usana koje je zamijenila razgradivim hijaluronom. 

NIJE BILO DRUGE Brena izvadila silikone: 'Kukala je i bila blijeda od jakih bolova'

- Njezina gornja usna je stvarno loše izgledala. S vremenom su se pojavila kvržice, jer se taj silikon nakupio na jednom mjestu i baš se primjećivalo. To se inače događa poslije otprilike pet i više godina, a nakon toga je potrebna liječnička intervencija - rekao je izvor blizak liječniku koji je obavio zahvat te sumnja da je njezin bivši kirurg jako loše obavio posao.

 

Komentari (39)
  • Nekoć Lepa, sada Brena...

    6. 8. 2019,   16:17
  • Boli me briga za nju i njezin izgled.

    6. 8. 2019,   15:27
  • Lice i te pjege se operacijama ipak nemogu skriti.. ne razumijem cemu se zene sile izgledati duplo mladje a postignu kontraefekt!

    6. 8. 2019,   12:35