Obavijesti

Show

Komentari 74

Čilić o životu sa ženom: 'Nije noćima spavala i bila je u šoku'

Čilić o životu sa ženom: 'Nije noćima spavala i bila je u šoku'
8

Marin Čilić progovorio je o svom odnosu sa suprugom s kojom je nedavno proslavio godišnjicu braka. Također, otkrio je što mu znači vjera i na koji način mu pomaže u životu

VIDEO

Marin Čilić (30) je jedan od najboljih tenisača svijeta, a ovih dana organizira humanitarnu akciju Gem Set Hrvatska na zagrebačkoj Šalati. Najveće sportske zvijezde će zaigrati tenis u paru s najboljim hrvatskim tenisačima kako bi djeca iz Tordinaca dobila multifunkcionalno igralište.

Darežljivi Marin Čilić: Dodijelio stipendije talentiranoj mladeži
Darežljivi Marin Čilić: Dodijelio stipendije talentiranoj mladeži

Tom prilikom tenisač iz Međugorja dao je intervju za Tportal u kojemu je, između ostalog razgovarao i o podršci koju mu pruža njegova supruga, kao i o osloncu kojeg pronalazi u vjeri.

Zagreb: Svečana dodjela stipendija zaklade Marin Čilić

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

- Dolazim iz Međugorja, tako da je jasno da me vjera prati od malih nogu i rekao bih da vjeru nisam nikada koristio kao utjehu kad stvari ne idu dobro, nego me odgojila na način da vjerujem u sebe, radim na sebi i ne odustajem - kaže Čilić.

- Naravno da je bilo teških dana, trenutaka kada sam se pitao ima li sve smisla, trenutaka kada sam puno radio i ulagao u svoj teniski razvoj, a rezultati su izostajali. Kada rano uđete u vrhunski sport, kao što sam ja ušao, naučite da su i porazi sastavni dio igre i samo ako izgubimo ili pogriješimo - možemo naučiti. Poraze sam uvijek doživljavao kao prilike da sjednem i razmislim o onome što ne valja i što mogu bolje. Ponekad ta poboljšanja dođu prije, nekad kasnije, ali ako radite i trudite se - ona svakako dođu, dodaje tenisač.

Teško podnosi odvojeni život

Čilić kaže da teško podnosi razdvojenost od supruge Kristine (29).

- Sigurno da nije lako, ali otkad smo se vjenčali, otkako se Kike preselila sa mnom u Monaco, otvorila firmu i za većinu klijenata radi na daljinu, puno više vremena smo zajedno, što mi, naravno, jako odgovara - priča Čilić.

Nedavno je proslavio i godišnjicu braka. Suprugu je upoznao na Davis Cupu u Dubrovniku 2008. godine, točno 10 godina prije vjenčanja. Objasnio je koliko se razlikuje život u braku od onoga prije.

Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan
Opuštanje prije turnira: Marin Čilić sa ženom istražuje Japan

- Ne mogu reći da su razlike velike i drastične, ali nam je lijepo biti u braku i prvu godinu zaista smo uživali. Kako je Kristina prije zbog obveza puno manje putovala, ove godine išli smo zajedno na sva udaljenija mjesta - Australiju, Japan, Kinu, Kaliforniju i slično. Osim što nije noćima spavala i bila je u šoku pitajući se kako se ja tako brzo naviknem na vremenske razlike, bilo nam je zaista predivno - govori Čilić.

Supruga Kristina je psihologinja. Marin kaže da ga ljudi često pitaju pomaže li mu savjetima. 

- Ona je psihologinja po struci, ali meni je prvenstveno supruga i najbolja prijateljica. Naravno da njezino kritičko razmišljanje, inteligencija i iskustvo koje ima u radu s ljudima pomažu kada imam neki problem i trebam njezin savjet, ali kako to psiholozi kažu - najbolja odluka je ona koju sami donesemo, tako da tako često i bude - smije se tenisač.
 

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...