Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Cura došla u show da mu očita lekciju: Jesi li bio s Paulinom?

None Foto: rtl 7

Ružica nije željela ući u emisiju i pred kamerama se boriti za Jovanovu naklonost, no promijenila je mišljenje kada je čula da se on zbližio s jednom od djevojaka...

Farmer Jovan Karapandža (31) upao je u nove probleme kad je izbacio farmericu Sanju Kralj. Taman kad je pomislio da mu je sad odabir prave djevojke u emisiji 'Ljubav je na selu' olakšan, pojavila se još jedna djevojka.

TRAŽI DJEVOJKU ZA SELO Jovan zavodi: 'Volim avanture dok ne prijeđu u fatalnu ljubav'

Ružica Lazarević (32) je iznenadila i Jovana i njegove kandidatkinje kada se pojavila na farmi, pogotovo kada je otkrila djevojkama da se već mjesecima svakodnevno dopisuje s njim. Njih su se dvoje upoznali preko društvenih mreža, a jednom su se čak i našli na piću.

Foto: Facebook

Ružica nije željela ući u emisiju i pred kamerama se boriti za Jovanovu naklonost, no promijenila je mišljenje kada je čula da se on zbližio s jednom od djevojaka. Sada je došla ispitati što se dogodilo između njega i Pauline.

LJUBAV JE NA SELU Djevojke kratko slavile: Jovan izbacio Sanju, a došla Ružica...

Podsjetimo, odmah nakon upoznavanja, Jovan je za Paulinom skočio u bazen gdje su razmjenjivali strastvene poljupce, a svi su mislili kako je tu bilo i nešto više od puse. Ipak, Jovanu se taj događaj nije baš svidio pa je odlučio da Paulina napušta show. 

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Ružica živi u Zagrebu, radi u mjenjačnici, a rad na farmi joj nije nepoznanica. Ova Slavonka iza sebe ima duže i kraće veze, no nijedna nije bila ono pravo. Kod muškarca joj je najvažnije da je dobar, pošten i iskren, a privlače je markantni, tamniji muškarci, prenosi RTL.

- Znam da ima ljudi koji me podržavaju, a ima i onih koji me osuđuju. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Mene osobno to ne muči, neka pričaju - kaže Jovan i dodaje kako dosad nije imao sreće u ljubavi i nije ostvario duže veze.

POZNATO IME NOVE KRALJEVSKE BEBE? Evo tko je inspirirao Meghan i Harryja

Komentari (42)
  • Ne može on toliko izbaciti koliko mu oni mogu novih uvaliti.

    22. 2. 2019,   14:34
  • Doveli su nju evrići i kune što je dobila od produkcije,a ne neśto drugo...Videla da se mnogi tu finansijski okoristiše pa zašto i ona da ne proba...nema šta izgubiti,može samo dobiti,malo se zeza a naivni narod prikovan uz tv i živi njihove živote...

    22. 2. 2019,   13:58
  • svidjelo se jovanu s paulinom nego mu se nije svidjelo da se poševila s kamermanom zato ju je izbacio

    22. 2. 2019,   14:55