Obavijesti

Show

Danas i sutra svi u Samobor na najluđi Open Air Festival!

Danas i sutra svi u Samobor na najluđi Open Air Festival!
19

Ljeto počinje u Samoboru house & rock festivalom prvog petka i subote u srpnju. Grad Samobor i 24sata pozivaju sve na atraktivan glazbeni i sportsko-zabavni program uz slobodan ulaz na sva događanja.

Dva dana house i rock partyja na samoborskom Vugrinščaku i atraktivnog sportsko-zabavnog programa počinje danas u 20 sati vratolomijama ponajboljih hrvatskih BMX vozača Marina Ranteša i Igora Vukadinovića Pokija na Red Bull jump boxu i RNB zagrijavanjem. 

Na glavnoj pozornici smjenjivat će se kvartet DJ-eva; Refox, Mark Ridder, Loky, a potom kreće krajnje žestoko uz DJ dvojac provokativnog naziva GolddiggersDJ Adriano Fuerte te brojne goste MC-e, plesačice i instrumentaliste. Partijajte sve do dva ujutro a već sutra se rashladite na Pool partyu na obližnjim bazenima Vugrinščak.

Za sve rockere, bluesere i jazzere koji su ostali vijerni analognom zvuku subota donosi pravi koncertni spektakl samoborskih i zagrebačkih bandova koji nikooga neće ostaviti ravnodušnim. Vratite se u sedamdesete i poslušajte jedan od najboljih rock cover bandova Hrvatske, kultni The Second Hand Band koji već dva desetljeća puni klubove diljem Hrvatske a u Samobor dolaze uoći svoje jadranske turneje izvesti obradama legendarnih The Rolling Stonesa, Joea Cockera, The Allman Brothers Banda, Bad Companyja, Queena, Lynyrd Skynyrda, Elvisa Presleyja, Brucea Spreengsteena te mnogih drugih obrađenih u vlastitim aranžmanima sa specifičnim zvukom koji se može opisati kao mainstream rock sa prizvukom southern rocka. Tu je i poslastica za sve ljubitelje bluesa, Sunnysiders Borisa Hrepić Hrepe (suosnivač i basist legendarne Daleke Obale) koji su predtsvaljali Hrvatsku u polufinalu 27og International Blues Challengeu u Memphisu, USA. Slijede domaćini, 4 Head koji razvaljuju netipičnim rock obradama MTV i domaćih pop hitova, potom momci iz nevjerojatnog iskustva u jahanju rock glazbe, Lula mira čija se glazba bazira na starijem reppertoaru poput Alman Brothers Band, Rory Gallagehr, Taste, Cream, Free, Eric Clapton, Deep Purple, Lynyd Skynyrd, Gov't Mule a tu su i Jazzavci koji su u svojoj glazbi fuzionirali sve ono što ste voljeli cijeli život – swing, funk, jazz, blues, rock, partijanja iz 90-ih... Čast da otvore subotnji rock party pripast će jednoj od najvećih zagrebačkih klupskih atrakcija u zadnje dvije godine, garage-blues-punk dvojcu Marko i Darko

U subotu od 14 sati pa sve do ponoći osim rocka, bluesa i jazza očekuju šarolike akrobatsko-sportske točke koje će izvoditi spomenuti BMX "banditi" te neovisna cirkusko-kazališna skupina Traumatic Arts, ljudi koji su akrobacije i koreografiju doveli do virtuoznosti. Uživajte u paragliding showu, plesu na svili i akrobacijama Daria Zvornika na trapezu te fire showu Jelene Znaor (sudionika Supertalent Hrvatska). 

Samoborce i sve drage goste uz sve navedeno očekuje i vježbanje na otvorenom uz Street Workout radionicu, nastup samoborskih karataša te gastronomska ponuda iz koje izdvajamo ukusna jela socijalne zadruge Kameleon. Zbog svega toga, sljedećeg petka i subote sigurno se ne isplati sjediti doma ili ljenčariti u hladovini na zidiću. Jedina je obaveza biti vedar i zabaviti se uz svoje najdraže sugrađane i goste uz slobodan ulaz zahvaljujući zahvaljujući Gradu Samoboru, 24sata, Daciji, Hercegovina vino, Karlovačkom, Branding Solution-u i Toi-Toi-u te je jedina obaveza biti vedar i zabaviti se uz svoje najdraže sugrađane i goste. Vidimo se danas i sutra na Vugrinščaku! Ljeto počinje u Samoboru!

Prati rubriku Samobor Open Air u kojoj donosimo više informacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka
Samobor Open Air

Rock, blues, jazz & funk pod zvjezdanim nebom Vugrinščaka

Oni koji su prošetali do Vugrinščaka prošle subote osim u kartingu, sportu, pool partyju i bogatoj gastronomskoj ponudi mogli su uživati u vrhunskom rock, blues i jazz-funk koncertnom programu.

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda
SVI SU UŽIVALI

Zabava na vrhuncu: Samobor Open Air je bio hit vikenda

LUDNICA U SAMOBORU Zadnjeg dana četverodnevnog festivala vozio se karting, igrao badminton i odbojka na pijesku te plesalo do zore
Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra
VRHUNSKA ZABAVA

Posjetitelje na Samobor Open Air-u očekuje provod do jutra

Veliko finale Samobor Open Air-a na Vugrinščaku startalo je jutros od 9:00. Party traje do ranih jutarnjih sati. Ulaz je besplatan