Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Petra Ecclestone dala 508 mil. kn za palaču, a Tamara tuguje

None Foto: Instagram 9

London neće biti isti bez tebe niti moj život u njemu. Volim te jako puno predivna sestrice, napisala je Tamara Ecclestone u objavi na društvenoj mreži

Bilo je ovo teško razdoblje, ali postaje sve bolje. Jednom kada imaš djecu nema druge opcije osim da budeš snažan, rekla je nedavno kćer biznismena i bivšeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (87), Petra Ecclestone (29) u intervju za britanski tabloid Daily Mail.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Bogata nasljednica prodaje svoj dom u Londonu vrijedan 30 milijuna funti (oko 258 milijuna kuna) te se seli s dečkom, prodavačem vintage automobila Samom Palmerom (34) i kćeri Lavinijom (5) i blizancima Adrewom i Jamesom (3) u Los Angeles. Petra je kupila The Manor, palaču pokojnog televizijskog mogula Aarona Spellinga za 85 milijuna dolara (oko 508 milijuna kuna). Riječ je o vili s 123 sobe koja se prostire na dva kata između kojih ima međukat samo s ormarima, ima i podrum, a okružuje ju imanje od 5,200 četvornih metara. 

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

Spelling, koji je režirao serije 'Dinastija' i 'Beverly Hills', dao je vilu sagraditi 1988. za 12 milijuna dolara (oko 72 milijuna kuna), a sadrži i kino, teretanu, kuglanu, tri sobe za umatanje poklona, garaže u koje stane osam auta, tenisko igralište, bazen te vanjski parking za preko 100 automobila. U vrijeme gradnje palača je izazvala kontroverze svojom veličinom jer je veća od nogometnog igrališta. 

PIXSELL BIZNISMENU JE TEŠKO Bivši o Petri Ecclestone: 'Imidž mi je uništila patuljkova kći'

Foto: schreenshot 433 Instagram

Petrini prijatelji kažu kako je bogata nasljednica sretnija u Los Angelesu nakon razvoda od biznismena i trgovca umjetninama Jamesa Stunta (36). Uzbuđena je jer će se napokon preseliti iz Londona gdje ima samo sestru Tamaru (33), oca Bernieja i majku Slavicu (59). 

Pixsell ZBOG MAME SLAVICE Petra Ecclestone: Uvijek sam se osjećala više kao Hrvatica

- Inače je jaka, ali rastava ju je oslabila. Sada se veseli novom početku - istaknuli su prijatelji. Morala je riješiti nekoliko 'praktičnih problema' prije preseljenja, a njezin dečko Sam se baš poput nje raduje što će započeti zajednički život. Navodno Petra ne želi dugo ostati u vili The Manor jer ju podsjeća na loše trenutke iz braka sa Stuntom, pa ju je stavila na tržište dok traži novi, odgovarajući dom. 

Petrina starija sestra Tamara se u emotivnoj objavi na društvenoj mreži oprostila od nje i njezine djece. Istaknula je kako ih mora pozdraviti teškog srca. 

NE VOLI TERETANU 'Nisam sportski tip': Tamara Ecclestone ne mari za celulit
 

An unforgettable trip

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

- Nema ničeg na svijetu kao obitelj. I pozdraviti se slama moje srce i nedostajat ćete mi jako puno te ću odbrojavati tjedne, dane i minute dok se ponovno ne okupimo. London neće biti isti bez tebe niti moj život u njemu. Volim te jako puno predivna sestrice - zaključila je Tamara koja je u braku s biznismenom Jayom Rutlandom (36). Starija nasljednica, kako su njezini pratitelji primijetili, većinu godine provodi na luksuznim odmorima, pa je zadnjih mjeseci bila u Dubaiju i Meksiku. 

OBITELJ ECCLESTONE Raskošan rođendan s tri torte: 'Tamarina kći je razmažena...'

 

Komentari (6)
  • Mogu se zahvaliti mami Slavici

    18. 4. 2018,   08:10
  • Ako je ove Bernie napravio ja sam pop.

    18. 4. 2018,   07:34
  • A ja bi dala sve da mogu pomoći gospođi, baki koja skuplja boce i kada kiši, i kada sunce nemilice peče, i kad smo snijegom zatrpni...Ona, onako slabašna i tanana, sa duboko izboranim licem, vuče svoja kolica i traži i još onu jednu bocu više...Pomognem i dam koliko mogu i nigdje veće sreće kad bi joj mogla omogućiti sve što jedna starica i svatko sličan njoj zaslužuje, a to je dostojanstven život.....

    18. 4. 2018,   09:00